Gjest gjest1 Skrevet 19. juni 2006 #1 Skrevet 19. juni 2006 Jeg bruker vanligvis bare paprika i ulike farger på grillspydene, men nå vil jeg ha en sunn forandring Har prøvd sjalott-løk, men det liker jeg jeg ikke. Kom med tips!
Gjest Gjesta Skrevet 19. juni 2006 #4 Skrevet 19. juni 2006 Sopp, auberginer, squash, løk, ananas, babymais. (Mye av dette jeg ikke liker selv, da, men folk bruker det...)
Gjest gjest 0 Skrevet 19. juni 2006 #5 Skrevet 19. juni 2006 Er det bare til grillspyd du vil ha? Alle typer løk, tomater, paprika, mais (mini og kolbe) squash.. Ellers pleier jeg å kutte opp forskjellige grønnsaker og pakke de inn i alufolie med krydder og olje. Det er kjempegodt!
Gjest LilSweetie Skrevet 20. juni 2006 #6 Skrevet 20. juni 2006 Enig det som er sagt over, men har i tillegg et tips: Grill ferske champignon med litt kryddersmør og ost oppi. Det blir kjempegodt tilbehør! Det samme kan du gjøre med mais, men da er det plass til mer enn kryddersmør og ost oppi i tillegg.
Gjest Gjest Skrevet 20. juni 2006 #7 Skrevet 20. juni 2006 Det jeg griller (enten på spyd, i folie, på folie eller rett på grillen): - Tomater - Mais - Løk - Sopp - Asparges - Aubergine - Paprika - Squash
Gjest splæsj Skrevet 20. juni 2006 #8 Skrevet 20. juni 2006 Jeg lager en pose av aluminiumsfolie, kutter opp de grønnsakene jeg vil ha (f.es paprika, ananas, minimais, squash, sopp, osv) krydrer, og griller i 10- 15 min på hver side. Har ris eller bakt/grillet potet til og hjemmelaget saus eller dressing, og baguetter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå