Gå til innhold

Hvilke grønnsaker på grillen?


Anbefalte innlegg

Gjest gjest1
Skrevet

Jeg bruker vanligvis bare paprika i ulike farger på grillspydene, men nå vil jeg ha en sunn forandring :ler: Har prøvd sjalott-løk, men det liker jeg jeg ikke. Kom med tips!

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjesta
Skrevet

Sopp, auberginer, squash, løk, ananas, babymais.

(Mye av dette jeg ikke liker selv, da, men folk bruker det...)

Gjest gjest 0
Skrevet

Er det bare til grillspyd du vil ha?

Alle typer løk, tomater, paprika, mais (mini og kolbe) squash..

Ellers pleier jeg å kutte opp forskjellige grønnsaker og pakke de inn i alufolie med krydder og olje. Det er kjempegodt!

Gjest LilSweetie
Skrevet

Enig det som er sagt over, men har i tillegg et tips:

Grill ferske champignon med litt kryddersmør og ost oppi. Det blir kjempegodt tilbehør! Det samme kan du gjøre med mais, men da er det plass til mer enn kryddersmør og ost oppi i tillegg.

Gjest Gjest
Skrevet

Det jeg griller (enten på spyd, i folie, på folie eller rett på grillen):

- Tomater

- Mais

- Løk

- Sopp

- Asparges

- Aubergine

- Paprika

- Squash

Gjest splæsj
Skrevet

Jeg lager en pose av aluminiumsfolie, kutter opp de grønnsakene jeg vil ha (f.es paprika, ananas, minimais, squash, sopp, osv) krydrer, og griller i 10- 15 min på hver side. Har ris eller bakt/grillet potet til og hjemmelaget saus eller dressing, og baguetter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...