Gå til innhold

ang ingers rugbrød


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

jeg baker ingers rugbrød etter en oppskrift jeg fant her på kg. brødene legger jeg i brødformer (1.5 liter) og stekes i 1 time på 220 grader som det står i oppskriften. men jeg syns brødene blir litt klissete inni når de er ferdig. og på brødkniven fester det seg et belegg av deig... brødet smaker godt og ikke rått men rart at det med kniven?

Videoannonse
Annonse
Gjest Svimle
Skrevet

Brødet skal være sånn! Det er et saftig brød, og nettopp derfor trenger en ikke så mye smør/pålegg på skiva.

Gjest Gjesta
Skrevet (endret)

Det stemmer det som BecomingBride sier, brødet skal være sånn. Jeg blir litt fort lei det klissete brødet, og lager rundstykker i stedet. De steker jeg i 20 minutter, og de blir utrolig gode og saftige. Det er ikke lett å lage rundstykker, det er mer at man klapper til og former deigen, og deler den opp til små firkanter :ler:

Endret av Marillia
Gjest Gjest
Skrevet

åh javel når dere sier det da? :P men de gangene jeg har kjøpt ingers på bakeriet så er jo det fint og fast og ikke klissete inni. men men. må bare huske på å vaske brødkniven med en gang ellers setter deigen seg helt fast.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...