Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet
Mississippi Mud Cake

250 g smør

150 g mørk sjokolade

440 g sukker

2,5 dl varmt vann

80 ml kaffelikør (Tia Maria, Kahlua, Crème de Cacao)

1 ss kaffepulver

260 g hvetemel

½ ts bakepulver

25 g kakao

2 egg

Bland smør, sjokolade, sukker, vann, likør og kaffe i en kjele. Rør over svak varme til sjokoladen smelter. Hell i en bolle og avkjøl 15 minutter. Sikt i det tørre og rør sammen, visp så inn eggene. Hell i en dyp 20 cm springform og stek ved 160 grader i ca 1½ time (i min ovn er 1 time mer enn nok, så jeg ville sjekket litt tidlig, kaken skal jo være saftig og litt rå i midten). La stå 30 minutter før den avkjøles på rist.

kaffepulver, er det sånn Nescafe??

Skal lage kake nå, og har lyst å prøve meg på denne... :sikle:

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjesta
Skrevet

Det er Nescafé (eller annen instant kaffe), ja. Kaken er kjempegod, selv for den som ikke er så kakeglad i utgangspunktet. :)

Skrevet

Takk for kjapt svar :)

Da er det baketid!!

Skrevet

Måtte bruke baileys, siden jeg ikke har noe annet..

Men det lukta veldig godt av røra for det...

Satser på at det går bra :) Er i alle fall i ovnen nå!

Skrevet

Den ble helt vanvittig god!!!!!!

Kjempe suksess for alle gjestene!

Men jeg måtte ha den i ovnen i 1 time og 50 min for at den ikke skulle renne helt ut (gammel ovn)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...