melis Skrevet 16. desember 2002 #1 Del Skrevet 16. desember 2002 Har lyst å lage vannbakkels til et selskap jeg skal ha på onsdag. Men vil gjøre de enklest mulig. Lurer på om de går an å steke de dagen før, eller om de må serveres nystekte? Skal lage sånne topper og fylle de med krem. Har aldri laget det før, men fant en oppskrift som såg grei ut i nyeste Glad i mat. Grunnen til at det skal være lett, er at jeg skal på jobb som vanlig den dagen, og vil ha minst mulig å styre med når jeg kommer hjem og gjestene er der... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuji Skrevet 16. desember 2002 #2 Del Skrevet 16. desember 2002 Min erfaring er at vannbakkels er best når de er ferske, men det går kjempefort å lage! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arnie Skrevet 16. desember 2002 #3 Del Skrevet 16. desember 2002 Lag ferdig røra på forhånd - går kjempefort å steke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
melis Skrevet 16. desember 2002 Forfatter #4 Del Skrevet 16. desember 2002 OK!!! Takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå