Gå til innhold

Vannbakkels


melis

Anbefalte innlegg

Har lyst å lage vannbakkels til et selskap jeg skal ha på onsdag. Men vil gjøre de enklest mulig. Lurer på om de går an å steke de dagen før, eller om de må serveres nystekte?

Skal lage sånne topper og fylle de med krem. Har aldri laget det før, men fant en oppskrift som såg grei ut i nyeste Glad i mat.

Grunnen til at det skal være lett, er at jeg skal på jobb som vanlig den dagen, og vil ha minst mulig å styre med når jeg kommer hjem og gjestene er der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...