Gjest Gjest Skrevet 16. juni 2006 #1 Skrevet 16. juni 2006 Kjøpte to stykker i dag, men hvordan tilbereder man dem? Noen som har oppskrifter de kan dele med meg?
Arkana Skrevet 16. juni 2006 #2 Skrevet 16. juni 2006 Det viktigste er å huske at den er giftig om den spises rå. Du kan bruke den omtrent som potet, altså f.eks. kokt eller most som tilbehør til en rett. Du kan bruke dem i gryteretter og supper. Hvis du søker på "recipe cassava" eller "recipe manioc" på Google finner du mange oppskrifter på alt fra kaker til gryteretter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå