Gjest Gjest Skrevet 16. juni 2006 #1 Skrevet 16. juni 2006 Lurer på en ting, dere som har riskoke. Jeg bruker min ganske ofte, men risen brenner seg fast nesten hver gang. Skjer dette hos dere også? Det er ikke noe krise, det går jo vekk med en gang nesten, men jeg trodde liksom ikke risen skulle sette seg fast i disse. Hvordan er det med dere??
Gjest Elfrida Skrevet 16. juni 2006 #2 Skrevet 16. juni 2006 Nei, det skjer aldri med min. Bruker du nok vann?
Gjest Gjesta Skrevet 16. juni 2006 #3 Skrevet 16. juni 2006 Nei, det har aldri skjedd med min riskoker. Risen blir alltid lett og luftig. Enten må det være for lite vann, eller så må det være en feil på selve riskokeren (for sterk varme)
Gjest Gjest Skrevet 16. juni 2006 #4 Skrevet 16. juni 2006 Ja jeg bruker nok vann, men allikevel så blir det et brunt lag i bunnen på den, det løsner ganske lett etter at jeg har latt det stå litt vann i den. For sterk varme?? Jeg bare setter i kontakten og trykker nned en kanpp, så jeg kan ikke velge varme selv.
Gjest Landra Skrevet 16. juni 2006 #5 Skrevet 16. juni 2006 Hei! Dette skjer ikke med min riskoker, men prøv å ha litt olje når du lager ris neste gang. Lykke til!
Windy Skrevet 18. juni 2006 #6 Skrevet 18. juni 2006 Dette skjer av og til for meg også, og da er det vannet det står på. Jeg tar bittelitt mer vann enn nødvendig når jeg husker, så er problemet borte! Og risen er like fin fordet
Gjest Gjest Skrevet 18. juni 2006 #7 Skrevet 18. juni 2006 Jeg har ikke hatt det problemet. Her i huset bruker vi ca. "et fingerledd" med vann over risen i riskokeren, og da blir det alltid bra.
Koriander Skrevet 18. juni 2006 #8 Skrevet 18. juni 2006 Jeg har opplevd det de gangene riskokeren har stått lenge på vedlikeholdesvarme før jeg har servert; dvs de gangene planleggingen har gått litt dårlig Kan det være at du ikke serverer risen rett etter at den er ferdig...
Gjest Gjest Skrevet 18. juni 2006 #9 Skrevet 18. juni 2006 Jeg har opplevd det de gangene riskokeren har stått lenge på vedlikeholdesvarme før jeg har servert; dvs de gangene planleggingen har gått litt dårlig Kan det være at du ikke serverer risen rett etter at den er ferdig... ← Det skjer ikke hos meg selv om risen har stått lenge...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå