Gå til innhold

Middagstips


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_nita_*
Skrevet

Jeg syns det er så vanskelig å finne på middager når vi er på båttur! Med bare to kokeplater uten stekeovn når bruken av engangsgrill uante høyder, men grillmat heeele sommeren blir vi så lei!

Så; alle tips til middager som kan tilberedes/varmes opp på ovennevnte spartanske bysse tas i mot med stor takk! :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Fantus
Skrevet

Vår hyttemiddag bir ofte ris eller pastasalat.

En boks bogskinke i biter blandes med ris eller pasta og grønnsaker etter ønske (f.eks en boks mais og en paprika) Serveres med dressing og godt brød.

Gjest Gjest
Skrevet

- Reker og loff

- Spekeskinke og eggerøre

Skrevet

Stekt fisk, poteter og raspet gullerot.

Remulade eller rømme og smeltet smør..

Er jo tross alt på båttur, da bør man jo ta for seg av havets matfat..

Skrevet

Enig med Krista83 - selvfisket fisk må da være den aller beste maten i båt? :)

Går også an å hive alt sammen i samme gryte og lage en fyldig suppe/gryte med fisk og grønnsaker: Surr feks finhakket løk, gulrot, purre, hvitløk og fennikel i litt olivenolje eller smør, tilsett hvitvin eller eplejuice, evnt også noen nypoteter skåret i mindre biter, og kok noen minutter til grønnsakene er nesten møre. Ha i en fløteskvett, og legg i fiskefilet/skiver, evt også blåskjell (hvis de er trygge å spise der du er) + salt/pepper. La surre under lokk til fisken er gjennomkokt og skjellene åpner seg, og dryss over masse finhakket persille og/eller dill tilslutt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...