Gjest Gjest_Siri_* Skrevet 14. juni 2006 #1 Skrevet 14. juni 2006 Honningmelon eller vannmelon? Eller begge deler??
Gjest Gjest Skrevet 14. juni 2006 #4 Skrevet 14. juni 2006 Synes alle slags sukkermeloner passer fint - honningmeloner og lignende små meloner.
Gjest Embla s Skrevet 14. juni 2006 #5 Skrevet 14. juni 2006 Syns begge deler er veldig godt til spekemat! (melon + spekeskinke = kjempegod, lakrisaktig smak!)
Mistyen Skrevet 14. juni 2006 #6 Skrevet 14. juni 2006 Honning- eller cantaloupmelon er best til spekemat.
Blueberry Skrevet 14. juni 2006 #7 Skrevet 14. juni 2006 Honningmelon og den rosa/oransje/grønne melonen (cantaloupe sikkert...) er best synes jeg.
ashera Skrevet 14. juni 2006 #8 Skrevet 14. juni 2006 Definitivt ikke vannmelon, men alle de andre forslagene funker som ei kule!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå