Gå til innhold

Spekemat


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Siri_*
Skrevet

Vi skal ha spekemat som nattmat i bryllupet vårt i sommer. Blir ca 120 stk. Skal ha morr, to typer spekeskinke, flatbrød, potetsalat (bestilles fra catering) og melon. Hvordan beregner man dette? Særlig spekematen er jeg usikker på, vil ikke at det skal bli for lite. Noen som har peiling som kan hjelpe meg??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Man beregner ca 150 g per person, litt avhengig av hva slags tilbehør du skal ha. Potetsalat er ganske mettende, så du kan beregne noe mindre, i tillegg til at dette skal være nattmat og gjestene skal da ikke spise like mye som om det hadde vært et hovedmåltid. Spekeskinke pleier å være det mest populære, så sørg for at det er nok av det i allefall, mens du ikke trenger så mye av det andre.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...