Gå til innhold

leie av kokk?


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Marita_*
Skrevet

Er det noen som har gjort det?

Vi skal ha 30 års lag her, og vurderer det..

Erfaringer mottas med takk!!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har aldri leid kokk, men har vært leid selv mange ganger!! Har bare gode erfaringer med det. :sjarmor:

Gjest Gjest_Marita_*
Skrevet

Ok! :)

Driver du eget firma da eller?

Hvordan gjør du det praktisk, og med priser?

Skrevet
Har aldri leid kokk, men har vært leid selv mange ganger!! Har bare gode erfaringer med det.  :sjarmor:

Jeg også! :sjarmor:

Skrevet

Hvis du bor nærme en ultra butikk så kan de fikse det for deg.

Skrevet
Ok! :)

Driver du eget firma da eller?

Hvordan gjør du det praktisk, og med priser?

Driver ikke eget firma, men har gjort dette på si litt til og fra i ca. 13 år. De siste årene har det ikke blitt så mye siden jeg har en krevende jobb (i en heeelt annen bransje) og fritiden min er derfor dyrebar. Men det hender da at jeg tar et oppdrag om det er noe jeg har lyst til å gjøre og som gir god fortjeneste.

Rent praktisk pleier jeg å ordne det sånn:

-Får info om type selskap, ant. gjester, speesielle ønsker etc. fra oppdragsgiver

-Kommer med forslag til meny (gjerne et par alternativer å velge i), og pris.

-Jeg står for alt innkjøp av råvarer.

-Sjekker litt med oppdragsgiver hva slags kjøkken jeg skal jobbe på.

-Gir gjerne råd ang oppdekking/servering/nødvendig utstyr

-Gjør Mise en Place (alle forberedelser) på eget kjøkken

-På dagen for selskapet kommer jeg ca 2 timer før middagen skal serveres (varierer selvsagt med meny, og hvor mye jeg kan gjøre klart på forhånd)

-Gjør min greie, og alle er glade og mette :ler:

-Vasker og rydder etter meg, pakker sammen og går hjem

-Setter meg ned hjemme foran peisen med et godt glass vin og venter på at betalingen skal komme inn på konto :sjarmor:

Gjest Gjest_Trine_*
Skrevet

Spennende!

Hvor mye hadde du ca tatt for en 3 retters til 6 gjester? Med "midt på treet" menyvalg.

Skrevet (endret)

tja... Prisen varierer jo veldig med råvarene da, men for 400 pr. pers kan du få en bra meny. Både billigere og (mye) dyrere er selvsagt fullt mulig.

Jeg tar ikke så små selskap som 6 pers fordi de ofte ikke gir særlig bra fortjeneste, så dermed blir jo ikke priseksempelet særlig reelt heller.

Endret av Lula
  • 2 måneder senere...
Gjest Gjest_Tonje_*
Skrevet

Noen som vet om noen firmaer som driver med dette?

Skrevet

Vi hadde et arrangement hvor vi hadde kokk fra Ultra, han grillet for alle som kom forbi. Veldig bra opplegg :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...