Gjest Gjest Skrevet 12. juni 2006 #1 Skrevet 12. juni 2006 spareribs, maiskolbe bbq saus osv...? hva mer isåfall?
Gjest gjest1 Skrevet 12. juni 2006 #2 Skrevet 12. juni 2006 burgere, biffer/steaks, buffalowings, grillete grønnsaker som for eksempel squash og ananas samt maiskolber som du nevnte. Bakt potet eller fries ved siden av. Marinader a typen bbq eller honey og saus til å smøre oppå spareribs/steak som for eksempel Jack Daniels glaze (fås kjøpt i Sverige, himmelsk )
Arkana Skrevet 12. juni 2006 #3 Skrevet 12. juni 2006 Potetsalat, coleslaw, store hamburgere, T-bone steak
Gjest gjest1 Skrevet 12. juni 2006 #4 Skrevet 12. juni 2006 T-bonesteak, og et eller annet honyglased ( fordommer , jattajatta.. ) Det er flere her inne som har boken til craig watson (tror bl.a arkana har den), han har mange gode amerikanske grilltips.
Gjest Gjest Skrevet 12. juni 2006 #5 Skrevet 12. juni 2006 Da jeg var i US, gikk det mye i cornbread som tilbehør. Og så drikkes det mye øl; mye mer enn her hjemme!.
Arkana Skrevet 12. juni 2006 #6 Skrevet 12. juni 2006 Det er flere her inne som har boken til craig watson (tror bl.a arkana har den), han har mange gode amerikanske grilltips. ← Skulle gjerne hatt den (og dermed kunnet bidra med enda flere forslag i denne tråden), men det har jeg nok ikke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå