Gjest Gjest Skrevet 12. juni 2006 #1 Skrevet 12. juni 2006 Jeg har aldri brukt marinader før. Hva bruker dere dem til? Hvilke marinader bruker dere? Og hvor lenge må det ligge i marinaden?
brumma* Skrevet 12. juni 2006 #2 Skrevet 12. juni 2006 (endret) Marinader kan brukes til alt mulig. Kylling, svinekjøtt, oksekjøtt, scampi, fisk... Det bør vel ligge i marinaden minst en halv time-time, men jo lenger jo bedre. Edit: Jeg kjøper stort sett ferdige marinader i butikken. :lat: Det står på pakken hva slags mat den er beregnet til, ellers er det bare å velge og vrake! Endret 12. juni 2006 av brumma*
Gjest gjest1 Skrevet 12. juni 2006 #3 Skrevet 12. juni 2006 Vi bruker marinader til det meste av kjøtt og til rød fisk. Min favoritt til laks og ørret er honning og sennepmarinade. Honning og sennepmarinade 1 ts honning, 1 ts sterk sennep, 1 ss soyasaus, 2 dråper sesamolje, og 2-3 ss sitron eller lime saft, blandes sammen og marinerer laksen i det i 20-30 min før den grilles.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå