J.K. Rowling Skrevet 10. juni 2006 #1 Skrevet 10. juni 2006 Overskriften sier vel sitt Foretrekker du sirup, sukker eller ingenting? Personlig synes jeg hasselnøttsirup og kanel er veldig godt :-D
Gjest Emera Skrevet 10. juni 2006 #2 Skrevet 10. juni 2006 (endret) Skummer varm helmelk med IKEA-skummeren min. Heller på espresso laget på vanlig espressokanne. Brunt sukker. Synes det er best uten smakssirup. Blir jo noen vendinger å gjøre det på den måten, så det er ikke så ofte jeg lager latte. Men jeg vet ikke om det er mye mer lettvint på andre måter? Endret 10. juni 2006 av Emera
-Fisken- Skrevet 11. juni 2006 #3 Skrevet 11. juni 2006 Hvis du vil ha mye skum (da blir det jo egentlig capuccino) , blir det ofte bedre med lettmelk enn hel. Jeg synes også det smaker best med lett. Jeg foretrekker kaffen uten sirup og sukker. Cortado er best
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå