Gå til innhold

Bruk av sur fløte


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Hei!

Jeg oppdaget at jeg har ca 3 dl begynnende sur fløte i kjøleskapet.

Er det noen som har tips til hva jeg kan lage for å få brukt den opp? Gjerne baking, men tar imot alle tips/oppskrifter.

På forhånd takk-

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

melk og fløte som er pasteurisert blir ikke sur slik den ble før i tiden, den råtner. Altså det er forråtnelsesbakterier, ikke melkesyrebakterier som gjør at den blir "sur". Jeg ville kasta den.

Skrevet

Vafler, sveler, pannekaker og grøt :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...