Gjest Gjest Skrevet 10. juni 2006 #1 Skrevet 10. juni 2006 Hei! Jeg oppdaget at jeg har ca 3 dl begynnende sur fløte i kjøleskapet. Er det noen som har tips til hva jeg kan lage for å få brukt den opp? Gjerne baking, men tar imot alle tips/oppskrifter. På forhånd takk-
Gjest Gjest Skrevet 10. juni 2006 #3 Skrevet 10. juni 2006 melk og fløte som er pasteurisert blir ikke sur slik den ble før i tiden, den råtner. Altså det er forråtnelsesbakterier, ikke melkesyrebakterier som gjør at den blir "sur". Jeg ville kasta den.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå