Gjest Gjest Skrevet 9. juni 2006 #1 Skrevet 9. juni 2006 For en stund siden smakte jeg en aldeles vidunderlig mangopudding på restauranten Nambo på Majorstua. Lykken var derfor stor da jeg fant oppskriften på denne i A-magasinet noen måneder senere, og i går skulle jeg prøve å lage den....Det ble IKKE vellykket!!! Mens den puddingen jeg spiste på restauranten var knallgul og hadde en nydelig, sterk smak, ble min pudding blass i fargen og smakte mest krem med en liten anelse mango. Jeg fulgte oppskriften, men hadde faktisk i litt ekstra mango. Brukte pakistansk mango fordi denne er lettere å mose og visstnok er kraftigere i smaken, men det ble jo allikevel veldig lite smak. Er det noen som har prøvd seg på denne og evt. fått bedre resultat, eller kanskje noen har en bedre oppskrift?? En ting jeg lurer på om jeg gjorde feil, var at jeg moste mangoen med gaffel (pakistansk mango er jo myk som banan) istedenfor å mose den i kjøkkenmaskin. Den hadde muligens fått mer juice-konsistens i kjøkkenmaskin, og det hadde kanskje gjort smaken bedre når jeg blandet det med den piskede fløten...???
Gjest gjest1 Skrevet 9. juni 2006 #2 Skrevet 9. juni 2006 Du kan prøve min oppskrift. Den er kjempegod, servert med vaniljesaus med hakkede cashewnøtter. MANGO FROMASJ 1 pk appelsin/sitron gele 4 dl mango juice ca 4 dl mango pulp 2 dl lett pisket krem Kok opp mango juice. Ta pannen av varmen Tøm i gelepulver og rør i til pulveret er løst opp. Bland mango pulp og rør godt. Avkjøl før du har i pisketkrem, rør til alt er godt blandet. Tøm blandingen i en form og la det stå i kjøleskap overnatten. Server med fersk frukt (mango, kiwi) kuttet i små terninger, og vanilje saus med knuste cashewnøtter.
Gjest gjest1 Skrevet 9. juni 2006 #3 Skrevet 9. juni 2006 (endret) Du kan ikke legge ut oppskriften? ps. jeg har spist Nambo sin mangopudding, = nyyydelig!! Endret 9. juni 2006 av Rosin
Gjest Gjest Skrevet 9. juni 2006 #4 Skrevet 9. juni 2006 Du kan prøve min oppskrift. Den er kjempegod, servert med vaniljesaus med hakkede cashewnøtter. MANGO FROMASJ 1 pk appelsin/sitron gele 4 dl mango juice ca 4 dl mango pulp 2 dl lett pisket krem Kok opp mango juice. Ta pannen av varmen Tøm i gelepulver og rør i til pulveret er løst opp. Bland mango pulp og rør godt. Avkjøl før du har i pisketkrem, rør til alt er godt blandet. Tøm blandingen i en form og la det stå i kjøleskap overnatten. Server med fersk frukt (mango, kiwi) kuttet i små terninger, og vanilje saus med knuste cashewnøtter. ← Tusen takk!!! Med mango pulp, mener du mangofruktkjøtt? Rosin: Oppskriften fra Nambo er som følger: 1/3 l. fløte 1 mango 1 plate gelatin Løs opp gelatinen på vanlig måte. mos mangoen i kjøkkenmaskin. Pisk fløten lett til den blir litt stiv. Bland gelatinen i fløten og tilsett mangomosen. La stå kaldt.
Gjest gjest1 Skrevet 9. juni 2006 #5 Skrevet 9. juni 2006 Mango pulp= most mango. Har kjøpr det på boks i innvandrerforretninger, men hjemmemost mango går helt fint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå