Gjest Gjest Skrevet 8. juni 2006 #1 Skrevet 8. juni 2006 noen som har noen gode forslag til hva man kan ha på grillspydet? ska ha grillparty imorgen og trenger noen gode råd. tenkte å ha ris og saus ved siden av samt en salat... men trenger litt gode råd til sele spydene. ikke svinekjøtt
Arkana Skrevet 8. juni 2006 #2 Skrevet 8. juni 2006 (endret) Biter av kjøtt (lam, svin, oksekjøtt, kylling) eller fisk, cherrytomater, små champignoner, aubergine, squash, paprika, babyløk, babymais og alt du ellers måtte ønske. Mariner gjerne kjøttet/fisken på forhånd og pensle alt med grillsaus før det grilles. Endret 8. juni 2006 av Arkana
Brunhilde Skrevet 8. juni 2006 #3 Skrevet 8. juni 2006 (endret) Biter av kalvekjøtt med et par kalveleverbiter innimellom er godt på grillen. Endret 8. juni 2006 av Brunhilde
Krista83 Skrevet 8. juni 2006 #4 Skrevet 8. juni 2006 kylling, sopp, charlottlauk, og bacon Sett baconet inn mellom alle delene. Kjempegodt.
Huldra:) Skrevet 8. juni 2006 #5 Skrevet 8. juni 2006 Biter av kjøtt (lam, svin, oksekjøtt, kylling) eller fisk, cherrytomater, små champignoner, aubergine, squash, paprika, babyløk, babymais og alt du ellers måtte ønske. Mariner gjerne kjøttet/fisken på forhånd og pensle alt med grillsaus før det grilles. ← Scampi er også godt
Gjest Gjesta Skrevet 9. juni 2006 #6 Skrevet 9. juni 2006 oi, jeg har akkurat laget en sånn her tråd...
Belit Skrevet 9. juni 2006 #7 Skrevet 9. juni 2006 Skjær nakkekoteletter i passe biter (feks 2X2 cm) og mariner over natta i en blanding av smeltet honning (evt brunt sukker), appelsinjuice, 1 rød eller gul løk i halvsirkler, 2 smuldrede og tørkede chili, og sojasaus. Tre på spyd med hele, tørkede aprikoser som har ligget i bløt i vann noen timer, biter av rød paprika, biter av sterk pølse, små hele sjampignon, og evt bacon surret mellom. Kjempegodt!!
Gjest Gjest Skrevet 9. juni 2006 #8 Skrevet 9. juni 2006 Vær obs på at forskjellige typer kjøtt, feks okse og kylling, trenger forskjellig steke/grill tid, så det er ikke alltid lurt å mikse forskjellige typer kjøtt på samme spyd. Mellom kjøttbitene pleier jeg å ha mais, paprika, sjalottløk, squash, cherry tomater, ananas og hva jeg ellers måtte ha for hånden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå