Gjest Lovegeckos Skrevet 8. juni 2006 #1 Skrevet 8. juni 2006 Syns bunnen på en pizza gjør mye av pizzaen, men jeg syns ikke alltid jeg får den slik jeg vil. Noen med gode tips eller oppskrift?
Octavia Skrevet 8. juni 2006 #2 Skrevet 8. juni 2006 Vil du ha tynn italiensk eller tykkere amerikansk?
Octavia Skrevet 8. juni 2006 #3 Skrevet 8. juni 2006 (endret) Kom visst to ganger.......... Endret 8. juni 2006 av Octavia
Gjest Gjesta Skrevet 8. juni 2006 #4 Skrevet 8. juni 2006 Denne pizzabunnen får jeg alltid bra til: 4 1/2 dl mel 25g gjær 1/2 ts salt 1 1/2 ts olje/ smør 1 1/2 dl lunket vann 250 grader 10- 15 min, midt i ovnen Pluss at jeg alltid baker ut med litt olje istedetfor mel.
Gjest Lovegeckos Skrevet 8. juni 2006 #5 Skrevet 8. juni 2006 Vil du ha tynn italiensk eller tykkere amerikansk? ← Tynn og "fluffy" namnam
Gjest Gjesta Skrevet 8. juni 2006 #6 Skrevet 8. juni 2006 Jeg bruker denne med hell: 350 gram mel 1.8 dl vann 15-20 gram gjær litt salt en dæsj olje Nederste rille, 220 grader, til osten får farge.
miesol Skrevet 20. juni 2006 #7 Skrevet 20. juni 2006 Jeg pleier å lage deig omtrent som skrevet over, men jeg tilsetter i tillegg litt rosmarin. Det er veldig godt
mari Skrevet 22. juni 2006 #8 Skrevet 22. juni 2006 http://www.nrk.no/mat/1396746.html denne oppskriften av Lars Barmen er helt genial! vi pleier å lage 20 stk og fryse ned. så er det bare å ta opp når man trenger og ta på det fyllet man ønsker. Har hatt stort hell med denne i selskaper ghovr folk tar på det fyllet de måtte ønske siden de bare skal stekes i 3 min etter at de er tint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå