Gå til innhold

Pizza deig


Anbefalte innlegg

Gjest Lovegeckos
Skrevet

Syns bunnen på en pizza gjør mye av pizzaen, men jeg syns ikke alltid jeg får den slik jeg vil. Noen med gode tips eller oppskrift?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vil du ha tynn italiensk eller tykkere amerikansk?

Skrevet (endret)

Kom visst to ganger..........

Endret av Octavia
Gjest Gjesta
Skrevet

Denne pizzabunnen får jeg alltid bra til:

4 1/2 dl mel

25g gjær

1/2 ts salt

1 1/2 ts olje/ smør

1 1/2 dl lunket vann

250 grader

10- 15 min, midt i ovnen

Pluss at jeg alltid baker ut med litt olje istedetfor mel.

Gjest Lovegeckos
Skrevet
Vil du ha tynn italiensk eller tykkere amerikansk?

Tynn og "fluffy" namnam :sikle:

Gjest Gjesta
Skrevet

Jeg bruker denne med hell:

350 gram mel

1.8 dl vann

15-20 gram gjær

litt salt

en dæsj olje

Nederste rille, 220 grader, til osten får farge. :)

  • 2 uker senere...
Skrevet

Jeg pleier å lage deig omtrent som skrevet over, men jeg tilsetter i tillegg litt rosmarin. Det er veldig godt :)

Skrevet

http://www.nrk.no/mat/1396746.html

denne oppskriften av Lars Barmen er helt genial! vi pleier å lage 20 stk og fryse ned. så er det bare å ta opp når man trenger og ta på det fyllet man ønsker. Har hatt stort hell med denne i selskaper ghovr folk tar på det fyllet de måtte ønske siden de bare skal stekes i 3 min etter at de er tint.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...