Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Holde ting kjølig?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Har lokale uten betjening (skal ha catering osv.). Det er et lite kjøleskap + fryser der, men det er jo maaange ting som må holdes kaldt i løpet av dagen og kvelden, f.eks. kaker, nattmat (spekemat), mineralvann, øl osv. Hvordan gjør dere andre det med dette?

Og hvordan gjør dere det med isbiter til drinker?

Endret av razmatazz
Gjest Very Victoria
Skrevet

Har aldri hørt om noen som leier lokale uten store kjøleskap eller kjølerom. Med så mye mat som går med til et bryllup er det både helsefarlig og uhygienisk.

Skrevet

Selve middagen er det ikke noe problem med. Det ordner cateringselskapet. Det største problemet er drikkevarene, og derfor er jeg ikke så veldig bekymret for hygiene osv!

Det er vel en del som holder bryllupsfest i egen hage o.l. og det er vel ikke vanlig å ha store kjølerom hjemme?

Noen som har noen tips?

Gjest gjest1
Skrevet

Vi har samme problem!! Vi kjem til å låne nokre kjøleskap, og så skal vi ta opp frysen vår på lokalet vårt. Vi skal også bruke kjøleskapa til eit par naboar (svigers bur i nabohuset). Isbitane kjem vi til å ta frå frysen og opp i ein elektrisk kjølebag. Drikka får vi nok ikkje holdt kald er eg redd, kanskje berre kvitvinen.

Nokon som har peiling på kor mange kjøleskap ein treng til 16 kaker inkl. bryllupskaka?

Skrevet
Nokon som har peiling på kor mange kjøleskap ein treng til 16 kaker inkl. bryllupskaka?

Ikke de store erfaringene på området, men litt avhengig av høyden på kjøleskapene ville jeg tippet 3-4. Bryllupskaka vil vel alene ta minst et halvt kjøleskap på grunn av høyden. Bør få plass til ett par andre kaker i tillegg i samme skap. Er vel normalt med 5-6 hyller i et kjøleskap og dermed få plass til tilsvarende antall kaker.

Er jo ikke sikkert dere trenger å ha alle kakene i kjøleskap heller. Sjokoladekake, kringler og liknende klarer seg fint noen timer uten - det verste er jo kremkakene som fort blir sure.

Skrevet
Har lokale uten betjening (skal ha catering osv.). Det er et lite kjøleskap + fryser der, men det er jo maaange ting som må holdes kaldt i løpet av dagen og kvelden, f.eks. kaker, nattmat (spekemat), mineralvann, øl osv. Hvordan gjør dere andre det med dette?

Og hvordan gjør dere det med isbiter til drinker?

Har dere ikke tilgang på en litt kald kjeller da? Dersom drikket er godt og kaldt på forhånd, så vil det jo holde seg kaldt en goood stund i en litt kjølig kjeller. Støtter ellers Veslo sitt forslag om å låne kjøleskap og bruke kjølebagger. Om du ikke har elektriske kjølebagger er et tips å fryse 1 1/2 liters flasker med vann. Det holder mye lengre enn de vanlige kjøleelementene.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...