razmatazz Skrevet 7. juni 2006 #1 Skrevet 7. juni 2006 (endret) Har lokale uten betjening (skal ha catering osv.). Det er et lite kjøleskap + fryser der, men det er jo maaange ting som må holdes kaldt i løpet av dagen og kvelden, f.eks. kaker, nattmat (spekemat), mineralvann, øl osv. Hvordan gjør dere andre det med dette? Og hvordan gjør dere det med isbiter til drinker? Endret 7. juni 2006 av razmatazz
Gjest Very Victoria Skrevet 7. juni 2006 #2 Skrevet 7. juni 2006 Har aldri hørt om noen som leier lokale uten store kjøleskap eller kjølerom. Med så mye mat som går med til et bryllup er det både helsefarlig og uhygienisk.
razmatazz Skrevet 7. juni 2006 Forfatter #3 Skrevet 7. juni 2006 Selve middagen er det ikke noe problem med. Det ordner cateringselskapet. Det største problemet er drikkevarene, og derfor er jeg ikke så veldig bekymret for hygiene osv! Det er vel en del som holder bryllupsfest i egen hage o.l. og det er vel ikke vanlig å ha store kjølerom hjemme? Noen som har noen tips?
Gjest gjest1 Skrevet 7. juni 2006 #4 Skrevet 7. juni 2006 Vi har samme problem!! Vi kjem til å låne nokre kjøleskap, og så skal vi ta opp frysen vår på lokalet vårt. Vi skal også bruke kjøleskapa til eit par naboar (svigers bur i nabohuset). Isbitane kjem vi til å ta frå frysen og opp i ein elektrisk kjølebag. Drikka får vi nok ikkje holdt kald er eg redd, kanskje berre kvitvinen. Nokon som har peiling på kor mange kjøleskap ein treng til 16 kaker inkl. bryllupskaka?
miss77 Skrevet 7. juni 2006 #5 Skrevet 7. juni 2006 Nokon som har peiling på kor mange kjøleskap ein treng til 16 kaker inkl. bryllupskaka? ← Ikke de store erfaringene på området, men litt avhengig av høyden på kjøleskapene ville jeg tippet 3-4. Bryllupskaka vil vel alene ta minst et halvt kjøleskap på grunn av høyden. Bør få plass til ett par andre kaker i tillegg i samme skap. Er vel normalt med 5-6 hyller i et kjøleskap og dermed få plass til tilsvarende antall kaker. Er jo ikke sikkert dere trenger å ha alle kakene i kjøleskap heller. Sjokoladekake, kringler og liknende klarer seg fint noen timer uten - det verste er jo kremkakene som fort blir sure.
miss77 Skrevet 7. juni 2006 #6 Skrevet 7. juni 2006 Har lokale uten betjening (skal ha catering osv.). Det er et lite kjøleskap + fryser der, men det er jo maaange ting som må holdes kaldt i løpet av dagen og kvelden, f.eks. kaker, nattmat (spekemat), mineralvann, øl osv. Hvordan gjør dere andre det med dette? Og hvordan gjør dere det med isbiter til drinker? ← Har dere ikke tilgang på en litt kald kjeller da? Dersom drikket er godt og kaldt på forhånd, så vil det jo holde seg kaldt en goood stund i en litt kjølig kjeller. Støtter ellers Veslo sitt forslag om å låne kjøleskap og bruke kjølebagger. Om du ikke har elektriske kjølebagger er et tips å fryse 1 1/2 liters flasker med vann. Det holder mye lengre enn de vanlige kjøleelementene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå