Liz_69 Skrevet 6. juni 2006 #1 Skrevet 6. juni 2006 Hvordan serverer dere reker? "Som vanlig" med loff, majones og sitron? Eller med issalat, rømme, purre, hvitløk osv? Jeg vil gjerne ha tips!
Gjest Gjesta Skrevet 7. juni 2006 #2 Skrevet 7. juni 2006 Det blir som regel med loff, majones og sitron, men avocado, hvitløksdressing og nykvernet pepper er også godt til.
Impala Skrevet 7. juni 2006 #3 Skrevet 7. juni 2006 Bruker loff, masjones og sitron, men også finhakket løk og nykvernet pepper
Gjest Skya Skrevet 7. juni 2006 #4 Skrevet 7. juni 2006 Jeg serverer det med loff, majones og sitron, så kjedelig er jeg.
Elodi Skrevet 7. juni 2006 #5 Skrevet 7. juni 2006 Jeg serverer det med loff, majones og sitron, så kjedelig er jeg. ← Så kjedelig er nok jeg og, men synes det er bare sååå dritgodt slik!!! Er rekene førsteklasses er majones og loff mer enn nok tilbehør synes jeg!
Gjest Gjest Skrevet 7. juni 2006 #6 Skrevet 7. juni 2006 Serverer rekene med loff,grønn salat, avocado, sitron og majones. Et lurt triks er å legge en plastbrødpose ved hver kuvert til rekeskallet. Så kan man skrelle rett i posen knytte igjen og rett i bosset.
Brunhilde Skrevet 7. juni 2006 #7 Skrevet 7. juni 2006 Jeg serverer det med loff, majones og sitron, så kjedelig er jeg. ← Det er da ikke kjedelig! Det er den eneste måten å spise ferske reker på!
*Emma* Skrevet 7. juni 2006 #8 Skrevet 7. juni 2006 Jeg er så kjedelig som røkla....loff,majones og sitron.. Men jeg lurer på om Marilia og siste gjest var i samme bursdag som meg på fredag..... ...for der lå det poser på skålene og alle syns det var sååååå smart.... + at hun hadde avocado og sitronpepper på bordet og det har jeg heller aldri sett før...
Amanlis Skrevet 8. juni 2006 #9 Skrevet 8. juni 2006 Fersk dill er veldig godt. Ellers har jeg rødløk, majones evt hvitløksmajones og sitronpepper.
Liz_69 Skrevet 8. juni 2006 Forfatter #10 Skrevet 8. juni 2006 Tusen takk for mange gode tips! Rekene ble servert med loff, sitron, hvitløksmajones og vanlig majones, lettrømme, grønn salat, cherrytomater og purre - og pepperkvern. Salat, tomat og purre var veldig populært, jeg hadde alt for lite purre. Til dette hadde vi en nydelig italiens vin, Cavalchina Bianco di Custoza 2004/2005. Denne hadde jeg aldri smakt før, og kjøpte den etter anbefaling på polet.
Gjest Cosmic Girl Skrevet 8. juni 2006 #11 Skrevet 8. juni 2006 Blir servert i forskjellige varianter. Den enkle med loff, majones og sitron er jo stort sett alltid en slager. Ellers er reker i en god salat også topp. Personlig digger jeg reker pillet sammen med hakket chili og litt tomatsaus i nykokt spaghetti. Alt med reker og pasta er fantastisk. Og reker på pizza. Reker, reker, reker, reker = Det beste med sommeren! Ferske, vel å merke
Gjest Gjesta Skrevet 9. juni 2006 #12 Skrevet 9. juni 2006 her serveres reker med fersk loff, aioli, hvitløksmajones, sitronmajones, vanlig majones og dillmajones
Gjest d'Arc Skrevet 9. juni 2006 #13 Skrevet 9. juni 2006 Reker serveres med loff, majones, sitron og pepper her hjemme. Da var det ikke bare jeg som var "kjedelig".
Gjest Gjest Skrevet 19. juni 2006 #14 Skrevet 19. juni 2006 Serverer rekene med loff,grønn salat, avocado, sitron og majones. Et lurt triks er å legge en plastbrødpose ved hver kuvert til rekeskallet. Så kan man skrelle rett i posen knytte igjen og rett i bosset. ← Bare en liten kommentar til denne, rekeskall skal i matavfallet og ikke i plastbrødpose og rett i bosset.
Gjest Gjest Skrevet 19. juni 2006 #15 Skrevet 19. juni 2006 Bare en liten kommentar til denne, rekeskall skal i matavfallet og ikke i plastbrødpose og rett i bosset. ← Det er ikke alle som skiller mellom matavfall og annen søppel.
Krista83 Skrevet 19. juni 2006 #16 Skrevet 19. juni 2006 I min familie, en fiskerfamilie, så serverer vi rekene med loff, sitron, majones og fiskepudding. Selv spiser jeg bare reker og loff (m.smør), det synes jeg er best.
magolia Skrevet 19. juni 2006 #17 Skrevet 19. juni 2006 Et tips jeg fikk her inne sist sommer var å servere tzatziki til rekene. Kjempe godt!!
LilleBille Skrevet 19. juni 2006 #18 Skrevet 19. juni 2006 Jeg serverer alltid en blanding av lettrømme og lettmajones (2 poser/1 boks) - med sitronsaft - hvitløk og masse revet slangeagurk til. Denne gjør stort sett majonesen overflødig. Ellers bruker vi loff, sitron, og gjerne avocado og hakket løk til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå