Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan serverer dere reker?

"Som vanlig" med loff, majones og sitron?

Eller med issalat, rømme, purre, hvitløk osv?

Jeg vil gjerne ha tips!

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjesta
Skrevet

Det blir som regel med loff, majones og sitron, men avocado, hvitløksdressing og nykvernet pepper er også godt til.

Skrevet

Bruker loff, masjones og sitron, men også finhakket løk og nykvernet pepper :)

Skrevet

Jeg serverer det med loff, majones og sitron, så kjedelig er jeg. :sjenert:

Skrevet
Jeg serverer det med loff, majones og sitron, så kjedelig er jeg.  :sjenert:

Så kjedelig er nok jeg og, men synes det er bare sååå dritgodt slik!!! Er rekene førsteklasses er majones og loff mer enn nok tilbehør synes jeg!

Gjest Gjest
Skrevet

Serverer rekene med loff,grønn salat, avocado, sitron og majones. Et lurt triks er å legge en plastbrødpose ved hver kuvert til rekeskallet. Så kan man skrelle rett i posen knytte igjen og rett i bosset. :perebrus::hjerter_rundt::hjerter_rundt:

Skrevet
Jeg serverer det med loff, majones og sitron, så kjedelig er jeg.  :sjenert:

Det er da ikke kjedelig! Det er den eneste måten å spise ferske reker på!

Skrevet

Jeg er så kjedelig som røkla....loff,majones og sitron..

Men jeg lurer på om Marilia og siste gjest var i samme bursdag som meg på fredag.....

...for der lå det poser på skålene og alle syns det var sååååå smart.... + at hun hadde avocado og sitronpepper på bordet og det har jeg heller aldri sett før...

Skrevet

Fersk dill er veldig godt.

Ellers har jeg rødløk, majones evt hvitløksmajones og sitronpepper.

Skrevet

Tusen takk for mange gode tips!

Rekene ble servert med loff, sitron, hvitløksmajones og vanlig majones, lettrømme, grønn salat, cherrytomater og purre - og pepperkvern.

Salat, tomat og purre var veldig populært, jeg hadde alt for lite purre.

Til dette hadde vi en nydelig italiens vin, Cavalchina Bianco di Custoza 2004/2005.

Denne hadde jeg aldri smakt før, og kjøpte den etter anbefaling på polet.

Gjest Cosmic Girl
Skrevet

Blir servert i forskjellige varianter.

Den enkle med loff, majones og sitron er jo stort sett alltid en slager.

Ellers er reker i en god salat også topp.

Personlig digger jeg reker pillet sammen med hakket chili og litt tomatsaus i nykokt spaghetti.

Alt med reker og pasta er fantastisk. Og reker på pizza.

Reker, reker, reker, reker = Det beste med sommeren! Ferske, vel å merke

Gjest Gjesta
Skrevet

her serveres reker med fersk loff, aioli, hvitløksmajones, sitronmajones, vanlig majones og dillmajones :)

Gjest d'Arc
Skrevet

Reker serveres med loff, majones, sitron og pepper her hjemme.

Da var det ikke bare jeg som var "kjedelig". :sjenert:

  • 2 uker senere...
Gjest Gjest
Skrevet
Serverer rekene med loff,grønn salat, avocado, sitron og majones. Et lurt  triks er å legge en plastbrødpose ved hver kuvert til rekeskallet. Så kan man skrelle rett i posen knytte igjen og rett i bosset. :perebrus:  :hjerter_rundt:  :hjerter_rundt:

Bare en liten kommentar til denne, rekeskall skal i matavfallet og ikke i plastbrødpose og rett i bosset.

Gjest Gjest
Skrevet
Bare en liten kommentar til denne, rekeskall skal i matavfallet og ikke i plastbrødpose og rett i bosset.

Det er ikke alle som skiller mellom matavfall og annen søppel. ;)

Skrevet

I min familie, en fiskerfamilie, så serverer vi rekene med loff, sitron, majones og fiskepudding. Selv spiser jeg bare reker og loff (m.smør), det synes jeg er best.

Skrevet

Et tips jeg fikk her inne sist sommer var å servere tzatziki til rekene.

Kjempe godt!! :sjarmor:

Skrevet

Jeg serverer alltid en blanding av lettrømme og lettmajones (2 poser/1 boks) - med sitronsaft - hvitløk og masse revet slangeagurk til. Denne gjør stort sett majonesen overflødig.

Ellers bruker vi loff, sitron, og gjerne avocado og hakket løk til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...