lillesky Skrevet 5. juni 2006 #1 Skrevet 5. juni 2006 Jeg skal grille fisk i folie og lurer på hva jeg kan ha til / hva er best til? Jeg har ikke poteter. Men ris og potetmos.
Bomull Skrevet 5. juni 2006 #2 Skrevet 5. juni 2006 Hva slags fisk skal du grille da? Mamma lager en kjempedeilig salatgreie av en hel issalat, 3 ss lettrømme og litt sukker. Det er friskt og godt, men passer kanskje best til poteter? Ellers passer vel de aller fleste grønnsaker til fisk?
Mistyen Skrevet 5. juni 2006 #4 Skrevet 5. juni 2006 Vi grillet utremarinert torsk i går, og da spiste jeg faktisk bare smørdampet asparges og rømme til - nammenam!
lillesky Skrevet 5. juni 2006 Forfatter #5 Skrevet 5. juni 2006 Jeg hadde poteter, så jeg stekte dem på grillen. Men! Jeg grillet fisken altfor lenge, hvor lenge griller dere fisk i folie?
Gjest gjest 0 Skrevet 5. juni 2006 #6 Skrevet 5. juni 2006 Usikker på tid....15-20 min ? Følg med og se om kjøttet løsner lett fra benet. Da er den ferdig. Rød fisk er lett å se at er ferdig for da er den lyserosa gjennom hele.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå