Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal grille fisk i folie :sikle: og lurer på hva jeg kan ha til / hva er best til?

Jeg har ikke poteter. Men ris og potetmos.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva slags fisk skal du grille da?

Mamma lager en kjempedeilig salatgreie av en hel issalat, 3 ss lettrømme og litt sukker. Det er friskt og godt, men passer kanskje best til poteter? Ellers passer vel de aller fleste grønnsaker til fisk?

Skrevet

Jeg ville heller ha gått for ris enn potetmos.

Skrevet

Vi grillet utremarinert torsk i går, og da spiste jeg faktisk bare smørdampet asparges og rømme til - nammenam!

Skrevet

Jeg hadde poteter, så jeg stekte dem på grillen.

Men! Jeg grillet fisken altfor lenge, hvor lenge griller dere fisk i folie?

Gjest gjest 0
Skrevet

Usikker på tid....15-20 min ? Følg med og se om kjøttet løsner lett fra benet. Da er den ferdig.

Rød fisk er lett å se at er ferdig for da er den lyserosa gjennom hele.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...