Gjest Gjest_badlih_* Skrevet 4. juni 2006 #1 Skrevet 4. juni 2006 Skal den blanke siden av folien være inn eller ut, når man skal grille fisk?
Gjest Gjesta Skrevet 4. juni 2006 #2 Skrevet 4. juni 2006 Den blanke skal ut vel...? Spiller det egentlig noen rolle...? :klø:
Gjest Gjest_Eline_* Skrevet 4. juni 2006 #3 Skrevet 4. juni 2006 Jeg har alltid tatt den blanke ut (syntes det så best ut...). Ble fortalt av en konditor om at den blanke skal alltid vende inn, det holder best på varmen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå