Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest gjest1
Skrevet

Nettavisen i dag.

Lærer man aldri? Tror andre slakterier at når Gilde får et salmonellaproblem, så er det kun hos dem dette kan skje?

Renslighet når man holder på mat er vel ikke akkurat et nytt tema.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tror ikke det er noe mer urenslighet nå enn det har vært tidligere. Men akkurat nå får slike saker uvanlig mye oppmerksomhet i media - og bra er jo det for oss forbrukere. :)

Skrevet

Ja, takke seg til norsk mat som er så rein og go' så...

har besøk fra norge her nå, og det kan ikke spises engelsk kjøtt, for å gud, det er jo så urenslig, ikke reint som i norge... ;P

Gjest Gjest
Skrevet

det var vel dansk salami som var smittekilden?

Gjest Kveldsgjest
Skrevet

Nå var det ikke salmonellabakterie som var Gildes problem, der var det E.Coli bakterie.............

Likevel så er det mye "på en gang "nå. Alle rutiner for slakt , håndtering av råvarer bør vel ettergås nøye.

Gjest Gjest_Green_*
Skrevet

Eller man kan bli veggis. Så slipper man å bekymre seg for om likdelene på tallerkenen inneholder saueavføring, salmonella eller E.coli.

Skrevet

Ja, spørs om vi ikke må bli vegetarianere...

Men jeg har aldri blitt dårlig av norsk mat, men har derimot fått salmonella i London og i Spania, begge på "fine" steder.

Skrevet
Eller man kan bli veggis. Så slipper man å bekymre seg for om likdelene på tallerkenen inneholder saueavføring, salmonella eller E.coli.

grønnsaker blir sprøytet med dyregjødsel!...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...