Gjest gjest1 Skrevet 3. juni 2006 #1 Skrevet 3. juni 2006 Nettavisen i dag. Lærer man aldri? Tror andre slakterier at når Gilde får et salmonellaproblem, så er det kun hos dem dette kan skje? Renslighet når man holder på mat er vel ikke akkurat et nytt tema.
Bertha Skrevet 4. juni 2006 #2 Skrevet 4. juni 2006 Jeg tror ikke det er noe mer urenslighet nå enn det har vært tidligere. Men akkurat nå får slike saker uvanlig mye oppmerksomhet i media - og bra er jo det for oss forbrukere.
Rebelle Skrevet 5. juni 2006 #3 Skrevet 5. juni 2006 Ja, takke seg til norsk mat som er så rein og go' så... har besøk fra norge her nå, og det kan ikke spises engelsk kjøtt, for å gud, det er jo så urenslig, ikke reint som i norge... ;P
Gjest Gjest Skrevet 5. juni 2006 #4 Skrevet 5. juni 2006 det var vel dansk salami som var smittekilden?
Gjest Kveldsgjest Skrevet 5. juni 2006 #5 Skrevet 5. juni 2006 Nå var det ikke salmonellabakterie som var Gildes problem, der var det E.Coli bakterie............. Likevel så er det mye "på en gang "nå. Alle rutiner for slakt , håndtering av råvarer bør vel ettergås nøye.
Gjest Gjest_Green_* Skrevet 10. juni 2006 #6 Skrevet 10. juni 2006 Eller man kan bli veggis. Så slipper man å bekymre seg for om likdelene på tallerkenen inneholder saueavføring, salmonella eller E.coli.
lillesky Skrevet 10. juni 2006 #7 Skrevet 10. juni 2006 Ja, spørs om vi ikke må bli vegetarianere... Men jeg har aldri blitt dårlig av norsk mat, men har derimot fått salmonella i London og i Spania, begge på "fine" steder.
T.S Skrevet 11. juni 2006 #8 Skrevet 11. juni 2006 Eller man kan bli veggis. Så slipper man å bekymre seg for om likdelene på tallerkenen inneholder saueavføring, salmonella eller E.coli. ← grønnsaker blir sprøytet med dyregjødsel!...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå