Amanlis Skrevet 1. juni 2006 #1 Skrevet 1. juni 2006 Jeg har bakt boller med tørrgjær for søte deiger to ganger, og begge gangene har baksten blitt en fiasko. Deigen vil liksom ikke heve skikkelig. Noen andre med samme erfaring?
Gjest 1111 Skrevet 1. juni 2006 #2 Skrevet 1. juni 2006 Jeg bruker alltid tørrgjær og får alltid godt resultat (om jeg ikke gjør noe annet veldig feil da).
Amanlis Skrevet 1. juni 2006 Forfatter #3 Skrevet 1. juni 2006 Jeg får alltid bra resultat med vanlig tørrgjær, men den nye for søte deiger får jeg ikke til. Enda jeg gjør som jeg pleier å gjøre med vanlig tørrgjær.
Gjest 1111 Skrevet 1. juni 2006 #4 Skrevet 1. juni 2006 Dumme meg har ikke fått med meg at det er en ny tørrgjær engang Da trekker jeg tilbake svaret mitt!
Amanlis Skrevet 1. juni 2006 Forfatter #5 Skrevet 1. juni 2006 Dumme meg har ikke fått med meg at det er en ny tørrgjær engang Da trekker jeg tilbake svaret mitt! ← Er ikke så lett å følge med på alt...
Gjest Gjest1 Skrevet 1. juni 2006 #6 Skrevet 1. juni 2006 Jeg har ikke prøvd den nye typen, men tørrgjær krever litt høyere temperatur enn fersk gjær for å gi bra resultater.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå