Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har bakt boller med tørrgjær for søte deiger to ganger, og begge gangene har baksten blitt en fiasko. Deigen vil liksom ikke heve skikkelig.

Noen andre med samme erfaring?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker alltid tørrgjær og får alltid godt resultat (om jeg ikke gjør noe annet veldig feil da).

Skrevet

Jeg får alltid bra resultat med vanlig tørrgjær, men den nye for søte deiger får jeg ikke til. Enda jeg gjør som jeg pleier å gjøre med vanlig tørrgjær.

Skrevet

Dumme meg har ikke fått med meg at det er en ny tørrgjær engang :sjenert: Da trekker jeg tilbake svaret mitt!

Skrevet
Dumme meg har ikke fått med meg at det er en ny tørrgjær engang :sjenert: Da trekker jeg tilbake svaret mitt!

:) Er ikke så lett å følge med på alt...

Gjest Gjest1
Skrevet

Jeg har ikke prøvd den nye typen, men tørrgjær krever litt høyere temperatur enn fersk gjær for å gi bra resultater.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...