Gjest Gjest Skrevet 1. juni 2006 #1 Skrevet 1. juni 2006 Hvordan presser jeg ut saften av hvitløken når jeg ikke har hvitløkspresse?
Gjest Gjest Skrevet 1. juni 2006 #3 Skrevet 1. juni 2006 Takk Arkana Tenkte ikke på at jeg hadde det jeg..
Gjest gjest1 Skrevet 1. juni 2006 #4 Skrevet 1. juni 2006 ...eller du river feddene på et rivjern. Bruker aldri hvitløkspresse, jeg. Finhakker eller river.
Gjest Gjest Skrevet 2. juni 2006 #5 Skrevet 2. juni 2006 ...eller du river feddene på et rivjern. Bruker aldri hvitløkspresse, jeg. Finhakker eller river. ← Samme her!
Aster Skrevet 3. juni 2006 #6 Skrevet 3. juni 2006 ...eller du river feddene på et rivjern. Bruker aldri hvitløkspresse, jeg. Finhakker eller river. ← Jeg også. Husker ikke hvem, men en eller annen kjendiskokk uttalte en gang at hvitløkspresse var for feiginger . Hvitløken ble nemlig best når man hakket den..... Ikke vet jeg, men jeg foretrekker å hakke den.
Arkana Skrevet 3. juni 2006 #7 Skrevet 3. juni 2006 Husker ikke hvem, men en eller annen kjendiskokk uttalte en gang at hvitløkspresse var for feiginger . Hvitløken ble nemlig best når man hakket den..... ← Det kommer vel an på hva den skal brukes til. Jeg hakker som oftest, men til dressinger o.l. vil jeg ikke kjenne hvitløksbiter, så da presser jeg den.
Gjest Gjesta Skrevet 3. juni 2006 #8 Skrevet 3. juni 2006 Jeg har skaffet meg et sånt "hvitløks- kort" til å mose den på, og er kjempefornøyd. Men jeg bruker den da i gryter ol, skal den stekes kan den godt være i biter.
Gjest Lise-Lotte Skrevet 3. juni 2006 #9 Skrevet 3. juni 2006 Jeg deler den med kniv - også når jeg har den i hvitløksdressing. Men så elsker jeg at det er biter av hvitløk i dressingen
Gjest Gjest Skrevet 4. juni 2006 #10 Skrevet 4. juni 2006 Jeg har skaffet meg et sånt "hvitløks- kort" til å mose den på, og er kjempefornøyd. Men jeg bruker den da i gryter ol, skal den stekes kan den godt være i biter. ← Jeg har også et slikt kort, men synes ikke noe om det. Tar jo 100 år å mose et fedd.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå