Gå til innhold

presset hvitløk


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Hvordan presser jeg ut saften av hvitløken når jeg ikke har hvitløkspresse?

Gjest Gjest
Skrevet

Takk Arkana ;) Tenkte ikke på at jeg hadde det jeg.. :sjenert:

Gjest gjest1
Skrevet

...eller du river feddene på et rivjern. Bruker aldri hvitløkspresse, jeg. Finhakker eller river.

Gjest Gjest
Skrevet
...eller du river feddene på et rivjern. Bruker aldri hvitløkspresse, jeg. Finhakker eller river.

Samme her!

Skrevet
...eller du river feddene på et rivjern. Bruker aldri hvitløkspresse, jeg. Finhakker eller river.

Jeg også.

Husker ikke hvem, men en eller annen kjendiskokk uttalte en gang at hvitløkspresse var for feiginger :ler: . Hvitløken ble nemlig best når man hakket den.....

Ikke vet jeg, men jeg foretrekker å hakke den.

Skrevet
Husker ikke hvem, men en eller annen kjendiskokk uttalte en gang at hvitløkspresse var for feiginger :ler: . Hvitløken ble nemlig best når man hakket den.....

Det kommer vel an på hva den skal brukes til. Jeg hakker som oftest, men til dressinger o.l. vil jeg ikke kjenne hvitløksbiter, så da presser jeg den.

Gjest Gjesta
Skrevet

Jeg har skaffet meg et sånt "hvitløks- kort" til å mose den på, og er kjempefornøyd. Men jeg bruker den da i gryter ol, skal den stekes kan den godt være i biter.

Gjest Lise-Lotte
Skrevet

Jeg deler den med kniv - også når jeg har den i hvitløksdressing. Men så elsker jeg at det er biter av hvitløk i dressingen ;)

Gjest Gjest
Skrevet
Jeg har skaffet meg et sånt "hvitløks- kort" til å mose den på, og er kjempefornøyd. Men jeg bruker den da i gryter ol, skal den stekes kan den godt være i biter.

Jeg har også et slikt kort, men synes ikke noe om det. Tar jo 100 år å mose et fedd.

Skrevet

Vi kjøper ferdig hvitløkspaste.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...