Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei - prøvde å lage den fantastiske kaken Oreo Drem Cake i helgen!!! Fant oppskrift på www.detsoteliv.no. :)

Fikk en fast og fin marengsmasse, og vendte inn oreo-kjeks og pecannøtter i denne. Fylte en 22 cm form ganske godt opp. Stekte som anvist i 35-40 min. - og kaken så fortsatt høy og flott ut. Etter å ha avkjølt i formen en halvtimestid - hang bare toppskallet igjen i riktig høyde.... Selve bunnen var falt ned og var relativt lite stekt.... Grr..... Lagde den likevel - og den smakte nyyyyydelig, men jeg ville nå gjerne hatt bunnen riktig også.

Vet at jeg har hatt tilsvarende problem tidligere når jeg har laget marengs med nøtter i..... Må man bare steke lenger rett og slett? Eller.....? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Marengsbunner pleier å falle sammen litt etter steking, men skal ikke bli helt ødelagte eller være rå inni. Stek bunnen litt lengre neste gang og avkjøl den i ovnen (slå av ovnen) med døren litt åpen.

Skrevet

Skal prøve det neste gang - for den var egentlig ganke rå i kjernen.... Takk skal du ha! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...