Texas Skrevet 30. mai 2006 #1 Skrevet 30. mai 2006 Hei - prøvde å lage den fantastiske kaken Oreo Drem Cake i helgen!!! Fant oppskrift på www.detsoteliv.no. Fikk en fast og fin marengsmasse, og vendte inn oreo-kjeks og pecannøtter i denne. Fylte en 22 cm form ganske godt opp. Stekte som anvist i 35-40 min. - og kaken så fortsatt høy og flott ut. Etter å ha avkjølt i formen en halvtimestid - hang bare toppskallet igjen i riktig høyde.... Selve bunnen var falt ned og var relativt lite stekt.... Grr..... Lagde den likevel - og den smakte nyyyyydelig, men jeg ville nå gjerne hatt bunnen riktig også. Vet at jeg har hatt tilsvarende problem tidligere når jeg har laget marengs med nøtter i..... Må man bare steke lenger rett og slett? Eller.....?
Arkana Skrevet 30. mai 2006 #2 Skrevet 30. mai 2006 Marengsbunner pleier å falle sammen litt etter steking, men skal ikke bli helt ødelagte eller være rå inni. Stek bunnen litt lengre neste gang og avkjøl den i ovnen (slå av ovnen) med døren litt åpen.
Texas Skrevet 30. mai 2006 Forfatter #3 Skrevet 30. mai 2006 Skal prøve det neste gang - for den var egentlig ganke rå i kjernen.... Takk skal du ha!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå