Gjest Gjest Skrevet 28. mai 2006 #1 Skrevet 28. mai 2006 Det kommer 10-12 stykker til meg på "kosekveld" neste tirsdag. Dette er mennesker som jeg har gått på kurs med, og ikke kjenner så godt. Jeg trenger tips til hva jeg kan servere til en slik anledning. Og det må være billig! Lommeboka er temmelig skrapet nå... Alle forslag tas i mot med stor takk!
Gjest Gjest Skrevet 28. mai 2006 #2 Skrevet 28. mai 2006 ..og så glemte jeg å nevne at serveringen ikke må ta så "stor plass", da jeg bor trangt til å ha såpass mange mennesker. Trådstarter
Gjest gjest1 Skrevet 28. mai 2006 #3 Skrevet 28. mai 2006 Pastasalat med rundstykker? Billig og tar liten plass.
Arkana Skrevet 28. mai 2006 #4 Skrevet 28. mai 2006 Nachos? Tortillachips legges utover en langpanne, ha på tacokrydret kjøttdeig, maiskorn, hakket løk, hakkede tomater, salsa og revet ost og gratiner i ovnen.
Tiit Skrevet 28. mai 2006 #5 Skrevet 28. mai 2006 Sånne lefser i firkantet pakke som jeg ikke kommer på navnet på, men som har eksistert i flere hundre år.... Ta slike og bløt opp. Smør et passe tykt lag med smøreost (eks krydret, med hvitløk, urter eller hva som helst) og legg røkelaks, eller et godt kjøttpålegg oppå, legg på tynne skriver med agurk og paprika. rull sammen og skjær opp i tre deler. Fest med tannpirker eller lignende trepinne. smaker godt, kan varieres mye, og er veldig lettvint og renslig mat som kan lages i god tid bare du dekker med plast. Server en god salat ved siden av, så komme du langt.
Mr. Singel Skrevet 28. mai 2006 #7 Skrevet 28. mai 2006 Hjemmebrent kun ca 200 kr. l. og hjelper på stemningen.
Gjest Gjest Skrevet 28. mai 2006 #8 Skrevet 28. mai 2006 Jeg tror vel at det holder med snop? Mange gode ideer her, og jeg likte godt lefse-ideen! Keep it coming folks! Trådstarter.
Gjest gjest1 Skrevet 28. mai 2006 #9 Skrevet 28. mai 2006 Grønnsaker og dip er godt som snacks, koselig å sitte rundt bordet sammen og dippe
Mini_me Skrevet 28. mai 2006 #10 Skrevet 28. mai 2006 Hva med å lage ulike typer dip, enten av rømme og poser, eller from scratch.... .....skjær opp agurker, gulrøtter og kålrabi i strimler....kan gjerne ha blomkålbuketter også..eller andre grønnsaker... Så kan dere dippe i veg, enkelt og greit...
-Fisken- Skrevet 29. mai 2006 #11 Skrevet 29. mai 2006 Sånne lefser i firkantet pakke som jeg ikke kommer på navnet på, men som har eksistert i flere hundre år.... Ta slike og bløt opp. Smør et passe tykt lag med smøreost (eks krydret, med hvitløk, urter eller hva som helst) og legg røkelaks, eller et godt kjøttpålegg oppå, legg på tynne skriver med agurk og paprika. rull sammen og skjær opp i tre deler. Fest med tannpirker eller lignende trepinne. smaker godt, kan varieres mye, og er veldig lettvint og renslig mat som kan lages i god tid bare du dekker med plast. Server en god salat ved siden av, så komme du langt. ← Vestlandslefser?
Gjest Gjest Skrevet 29. mai 2006 #12 Skrevet 29. mai 2006 Bak foccacia i et par variasjoner, ikke så mye arbeid, det blir ikke dyrt og det er veldig godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå