Gjest Catwoman Skrevet 28. mai 2006 #1 Skrevet 28. mai 2006 Ertestuing og ertepuré er jo samme greia - moste erter med krydder og smakstilsetning av et eller annet slag. Ertestuing er helt alminnelig mat. Ikke noe spesielt fancy og flott. Men så hvis du ser en oppskrift eller ser en meny med litt finere mat. Da heter det plutselig ertepuré Høres ertepuré liksom så mye finere enn ertestuing? :klø:
Gjest Sorte Får Bææ Skrevet 28. mai 2006 #2 Skrevet 28. mai 2006 Prompen lukter finere med puré, ellers er det ikke noe forskjell.
Gjest Gjest Skrevet 28. mai 2006 #3 Skrevet 28. mai 2006 Prompen lukter finere med puré, ellers er det ikke noe forskjell. ← Mulig bærsjen blir grønner også.
c",) Skrevet 28. mai 2006 #4 Skrevet 28. mai 2006 Purè er mer finmost, å i ertestuinga er ertene så og si hele.
Arkana Skrevet 28. mai 2006 #5 Skrevet 28. mai 2006 Purè er mer finmost, å i ertestuinga er ertene så og si hele. ← Ja, ertepuré og ertestuing er ikke det samme.
Gjest gjest1 Skrevet 28. mai 2006 #6 Skrevet 28. mai 2006 Ertestuing og ertepuré er jo samme greia - moste erter med krydder og smakstilsetning av et eller annet slag. Ertestuing er helt alminnelig mat. Ikke noe spesielt fancy og flott. Men så hvis du ser en oppskrift eller ser en meny med litt finere mat. Da heter det plutselig ertepuré Høres ertepuré liksom så mye finere enn ertestuing? :klø: ← Puré lager du vel av kalde, kokte erter som du moser i hurtigmikseren. Ertestuing koker du bare til ertene moser seg. Jeg lager ertepuré av frosne, grønne erter som jeg bare tiner og moser. Det smaker faktsik annerledes.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå