Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Catwoman
Skrevet

Ertestuing og ertepuré er jo samme greia - moste erter med krydder og smakstilsetning av et eller annet slag.

Ertestuing er helt alminnelig mat. Ikke noe spesielt fancy og flott.

Men så hvis du ser en oppskrift eller ser en meny med litt finere mat.

Da heter det plutselig ertepuré

Høres ertepuré liksom så mye finere enn ertestuing? :klø:

Gjest Sorte Får Bææ
Skrevet

Prompen lukter finere med puré, ellers er det ikke noe forskjell.

Gjest Gjest
Skrevet
Prompen lukter finere med puré, ellers er det ikke noe forskjell.

:ler: Mulig bærsjen blir grønner også.

Skrevet

Purè er mer finmost, å i ertestuinga er ertene så og si hele.

Skrevet
Purè er mer finmost, å i ertestuinga er ertene så og si hele.

Ja, ertepuré og ertestuing er ikke det samme.

Gjest gjest1
Skrevet
Ertestuing og ertepuré er jo samme greia - moste erter med krydder og smakstilsetning av et eller annet slag.

Ertestuing er helt alminnelig mat. Ikke noe spesielt fancy og flott.

Men så hvis du ser en oppskrift eller ser en meny med litt finere mat.

Da  heter det plutselig ertepuré

Høres ertepuré liksom så mye finere enn ertestuing? :klø:

Puré lager du vel av kalde, kokte erter som du moser i hurtigmikseren.

Ertestuing koker du bare til ertene moser seg.

Jeg lager ertepuré av frosne, grønne erter som jeg bare tiner og moser. Det smaker faktsik annerledes.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...