Gå til innhold

god pizzabunn


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_petra_*
Skrevet

Noen som har en god oppskrift på pizzabunn?

Får aldri ordentli god pizzabunn..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vil du ha tynn eller tykk bunn?

Du kan jo få begge...

Begge blir veldig bra på pizzasten. ;)

Tykk: (nok til 2 store pizzaer)

1 pk gjær

5 dl lunkent vann

1 1/2 ts salt

3 dl kesam original

8-9 dl hvetemel

sammalt grov hvete til passe konsistens

Kan også lages med bare hvetemel!

Kesamen gjør at deigen hever noe vanvittig, så denne er veldig godt egnet for de som vil ha det tykt! :)

Tynn (1 stor pizza):

250 g hvetemel

1/2 pk gjær eller 1 ts tørrgjær

1 ts salt

1 ss olivenolje

1 1/2 dl lunket vann

Denne smaker veeeldig godt! Og akk så enkel å lage... ;)

Skrevet

Jeg foretrekker tykk bunn. Til to personer bruker vi ca 250 g hvetemel, har i litt sukker, ½ pakke tørrgjær, et egg, en klunk olivenolje, tørkede italienske urter og nok lunkent vann til en god deig. Lar heve ca 30 minutter og kjevler ut, legger på fyll og steker ved 225 grader i ca 15 minutter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...