Gjest Gjest_petra_* Skrevet 28. mai 2006 #1 Skrevet 28. mai 2006 Noen som har en god oppskrift på pizzabunn? Får aldri ordentli god pizzabunn..
Blueberry Skrevet 28. mai 2006 #2 Skrevet 28. mai 2006 Vil du ha tynn eller tykk bunn? Du kan jo få begge... Begge blir veldig bra på pizzasten. Tykk: (nok til 2 store pizzaer) 1 pk gjær 5 dl lunkent vann 1 1/2 ts salt 3 dl kesam original 8-9 dl hvetemel sammalt grov hvete til passe konsistens Kan også lages med bare hvetemel! Kesamen gjør at deigen hever noe vanvittig, så denne er veldig godt egnet for de som vil ha det tykt! Tynn (1 stor pizza): 250 g hvetemel 1/2 pk gjær eller 1 ts tørrgjær 1 ts salt 1 ss olivenolje 1 1/2 dl lunket vann Denne smaker veeeldig godt! Og akk så enkel å lage...
Arkana Skrevet 28. mai 2006 #3 Skrevet 28. mai 2006 Jeg foretrekker tykk bunn. Til to personer bruker vi ca 250 g hvetemel, har i litt sukker, ½ pakke tørrgjær, et egg, en klunk olivenolje, tørkede italienske urter og nok lunkent vann til en god deig. Lar heve ca 30 minutter og kjevler ut, legger på fyll og steker ved 225 grader i ca 15 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå