Tjorven Skrevet 9. desember 2002 #1 Del Skrevet 9. desember 2002 Er det noen som har en god og enkel oppskrift på kokosmakroner de vil dele med meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest chimp Skrevet 9. desember 2002 #2 Del Skrevet 9. desember 2002 Husker jeg ikke veldig feil nå, tror jeg du finner en enkel og gre én utenpå kokospakka...... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Usikker Skrevet 9. desember 2002 #3 Del Skrevet 9. desember 2002 KOKOSMAKRONER 4 eggehviter 2 dl sukker 4 dl kokosmasse Visp eggehvitene lett sammen i en kjele Tilsett sukker og kokos Sett kjelen over svak varme, og rør massen til den blir blank og seig (ikke kok den da dere.......) Settes i små topper på en stekeplate (smurt el. med bakepapir) Stekes gylne - 180 grader - ca 12 min - midterste ribbe. Kakene skal være sprø utenpå - og seige inni! NAM NAM Disse bakte jeg på 20 min i går kveld - ca 50 stk - og de ble helt "himmelsk" gode ........... Hilsen Ingrid E. Hovig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 9. desember 2002 #4 Del Skrevet 9. desember 2002 Dette er den oppskriften jeg har landet på etter å ha prøvd flere, litt arbeid er det, men vel verd strevet. Det blir ca 50 stk. 3 eggehviter 300 gr melis 300 gr kokos Visp eggehvitene halvstive, sikt over melisen og visp videre over damp til massen blir som en krem. Visp til blandingen er avkjølt. Blad kokosmassen forsiktig i. Settes i små topper (med 2 teskjeer) på bakepapir og LA STÅ 2 TIMER før steking. Stek ved 160 grader i 15-20 minutter. (Hvis du liker det, kan du pensle undersiden med smeltet sjokolade når de er kalde). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 10. desember 2002 #5 Del Skrevet 10. desember 2002 Oppskriften bak på kokospakkene en får kjøpt på Rema er skikkelig god. Har allerede spist opp første ladning! Den oppskrifta er med eggeplommene i tillegg til hvitene, men de blir seige og gode for det. Tror jeg må ned i kakeboksen en tur, jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tjorven Skrevet 11. desember 2002 Forfatter #6 Del Skrevet 11. desember 2002 Oppskriften bak på kokospakkene en får kjøpt på Rema er skikkelig god. Har allerede spist opp første ladning! Den oppskrifta er med eggeplommene i tillegg til hvitene, men de blir seige og gode for det. Tror jeg må ned i kakeboksen en tur, jeg... Jeg prøvde den oppskriften i går, men kakene ble helt paddeflate... Hva i alle dager gjorde jeg galt tro? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 11. desember 2002 #7 Del Skrevet 11. desember 2002 Huff, da! Pisk eggehvitene sikkelig stive før du har i sukker eller melis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tjorven Skrevet 12. desember 2002 Forfatter #8 Del Skrevet 12. desember 2002 Jeg laget i går kveld en helt annet oppskrift og de ble kjempegode. Den stod bakpå en pakke jeg kjøpte på OBS, og dette er oppskriften: 200 gr sukker 250 gr kokosmasse 4 eggehviter Alt skulle i en kjele på svak varme, der man rørte grundig til massen ble lunken. Så stekte jeg de i ovnen på vanlig måte. De ble vanvittig gode, og akkurat sånn kokosmakroner skal være! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 12. desember 2002 #9 Del Skrevet 12. desember 2002 Jeg lager også kokosmakroner med kun sukker, eggehvite og kokos som varmes opp i kjele. Disse blir seige og gode. Jeg oppbevarer alltid mine i fryseren for da holder de seg seige hele tiden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tjorven Skrevet 12. desember 2002 Forfatter #10 Del Skrevet 12. desember 2002 Vet du hvor lenge de holder seg om de ikke fryses? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 12. desember 2002 #11 Del Skrevet 12. desember 2002 Jeg pleier å bake de 1-2 uker før jul og de holder iallfall til i begynnelsen av januar. Kakene blir nemlig ikke så gamle hos oss :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå