Gjest Atilla, ikke innlogget Skrevet 9. desember 2002 #1 Del Skrevet 9. desember 2002 Jeg har flere matretter jeg skal lage til jul, men er redd for at det skal bli litt hektisk... Skal lage bl.a eggsalat og waldorfsalat, og begge deler har kanskje kort holdbarhetstid. Skal ha julefrokost 3. juledag, og 1.nyttårsdag. Kan jeg da lage salatene før julaften? Skal også bake hvit sjokoladekake, engelsk julekake, julebrød, delfiakake, risboller (SÅNNE M PUFFET HVETE OG SJOKOLADE) og lage tomatsild. Må jeg gjøre alt dette siste helga før jul, eller kan noe av det lages tidligere??? Reiser bort fra julaften til 1.juledag, så det blir en oppdelt jul.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 9. desember 2002 #2 Del Skrevet 9. desember 2002 Julebrød kan i alle fall fryses, så det kan du bake nå. Dersom du med engelsk julekake mener sånn fruktkake som er litt tung og mørk, så bør den bakes nå for å få riktig smak til jul. Den blir nemlig best av å få stå (kjølig) en god stund før den spises. Har hatt sånn kake hjemme som var bedre til påske enn i jula Vet ikke helt hva hvit sjokoladekake er, men dersom det er en reltativt vanlig kakebunn kan den jo bakes nå, fryses, og pyntes i jula. Så får du i alle fall gjort noe av arbeidet nå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå