Gå til innhold

Når lage hva osv..


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Atilla, ikke innlogget

Jeg har flere matretter jeg skal lage til jul, men er redd for at det skal bli litt hektisk... Skal lage bl.a eggsalat og waldorfsalat, og begge deler har kanskje

kort holdbarhetstid.

Skal ha julefrokost 3. juledag, og 1.nyttårsdag. Kan jeg da lage salatene før julaften?

Skal også bake hvit sjokoladekake, engelsk julekake, julebrød, delfiakake, risboller (SÅNNE M PUFFET HVETE OG SJOKOLADE) og lage tomatsild. Må jeg gjøre alt dette siste helga før jul, eller kan noe av det lages tidligere???

Reiser bort fra julaften til 1.juledag, så det blir en oppdelt jul..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Julebrød kan i alle fall fryses, så det kan du bake nå. Dersom du med engelsk julekake mener sånn fruktkake som er litt tung og mørk, så bør den bakes nå for å få riktig smak til jul. Den blir nemlig best av å få stå (kjølig) en god stund før den spises. Har hatt sånn kake hjemme som var bedre til påske enn i jula :) Vet ikke helt hva hvit sjokoladekake er, men dersom det er en reltativt vanlig kakebunn kan den jo bakes nå, fryses, og pyntes i jula. Så får du i alle fall gjort noe av arbeidet nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...