Gå til innhold

ÅhhNEI


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Anne_*
Skrevet

Jeg skulle akkurat lage denne sjokoladekaken som blir skrytt opp i skyene her inne, er ferdig med røren, MEN: Jeg har bare rømmekolle, ikke rømme...

Kan jeg bruke rømmekolle istedenfor? På pakken tår det at den er beregnet til kalde sauser, dip osv

Blir veldi takknemlig for hjelp her

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dette vet jeg ikke noe om, men jeg tror jeg hadde tatt sjansen på å prøve med rømmekolle hvis du ikke har andre alternativer.

Skrevet

Hvordan gikk det?

Jeg ville tro det skulle gå bra å bruke rømmekolle, forskjellen er vel at det inneholder mindre fett enn vanlig rømme?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...