Gjest Gjest_Anne_* Skrevet 25. mai 2006 #1 Skrevet 25. mai 2006 Jeg skulle akkurat lage denne sjokoladekaken som blir skrytt opp i skyene her inne, er ferdig med røren, MEN: Jeg har bare rømmekolle, ikke rømme... Kan jeg bruke rømmekolle istedenfor? På pakken tår det at den er beregnet til kalde sauser, dip osv Blir veldi takknemlig for hjelp her
Lillesøster Skrevet 25. mai 2006 #2 Skrevet 25. mai 2006 Dette vet jeg ikke noe om, men jeg tror jeg hadde tatt sjansen på å prøve med rømmekolle hvis du ikke har andre alternativer.
celice Skrevet 25. mai 2006 #3 Skrevet 25. mai 2006 Hvordan gikk det? Jeg ville tro det skulle gå bra å bruke rømmekolle, forskjellen er vel at det inneholder mindre fett enn vanlig rømme?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå