Gjest Gjest Skrevet 25. mai 2006 #1 Skrevet 25. mai 2006 Skal ha besøk av et barn som ikke skal ha melk, egg og gluten... Noe må man vel kunne servere? Både kaker og annet.
Gjest Gjest Skrevet 25. mai 2006 #2 Skrevet 25. mai 2006 Middagsmat burde jo gå greit. Det finnes glutenfritt brød uten melk, eller du kan bake. Til dessert kan du lage en fruktsalat. Det blir veldig begrenset å skulle bake noe uten verken gluten, melk eller egg. Det finnes jo diverse erstatningsprodukter (eggeerstatning osv), men det blir jo uansett så annerledes enn originalen at jeg heller ville satset på noe annet. Jordbærne har jo kommet for sommeren nå
Blueberry Skrevet 25. mai 2006 #3 Skrevet 25. mai 2006 Se på denne siden: http://www.matoppskrift.no/sider/glutenoppskrifter.asp
Gjest Gjest Skrevet 26. mai 2006 #4 Skrevet 26. mai 2006 http://home.no.net/jahnolav/utenmelk/utenmelk.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå