Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

I omelett, salater, bulgurpilaff - og til forrett sammen med ovnstørkede tomater, grillet paprika og oliven. For eksempel. :)

Gjest LilSweetie
Skrevet

Eller bare som snacks :) Da gjerne sammen med oliven og fransk baguette

Gjest gjest1
Skrevet

Foruten det som er nevnt; som pålegg. Med f.eks tomater og fersk basilikum på toppen.

Skrevet

Det meste som er nevnt over. Og jeg har nettopp funnet ut at den egner seg i pølse m/brød, legger den under pølsa, kjempegodt!

Gjest gjest1
Skrevet

Ekstraspørsmål: Hvordan er holdbarheten på en sånn Apertina Feta - kartong - altså sånn liten grønn pakke? Åpnet en før helga var det vel, og pakket den inn i plastpose. Har derimot ikke turt å se på den ennå :ler:

Skrevet
Har derimot ikke turt å se på den ennå :ler:

Tror det er best å la være. Den kan jo plutselig hoppe ut og bite deg i nesen!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...