Gjest piaf Skrevet 24. mai 2006 #2 Skrevet 24. mai 2006 I omelett, salater, bulgurpilaff - og til forrett sammen med ovnstørkede tomater, grillet paprika og oliven. For eksempel.
Gjest LilSweetie Skrevet 24. mai 2006 #3 Skrevet 24. mai 2006 Eller bare som snacks Da gjerne sammen med oliven og fransk baguette
Gjest gjest1 Skrevet 24. mai 2006 #4 Skrevet 24. mai 2006 Foruten det som er nevnt; som pålegg. Med f.eks tomater og fersk basilikum på toppen.
Gjest Skya Skrevet 24. mai 2006 #5 Skrevet 24. mai 2006 Det meste som er nevnt over. Og jeg har nettopp funnet ut at den egner seg i pølse m/brød, legger den under pølsa, kjempegodt!
Gjest gjest1 Skrevet 24. mai 2006 #6 Skrevet 24. mai 2006 Ekstraspørsmål: Hvordan er holdbarheten på en sånn Apertina Feta - kartong - altså sånn liten grønn pakke? Åpnet en før helga var det vel, og pakket den inn i plastpose. Har derimot ikke turt å se på den ennå
Blueberry Skrevet 24. mai 2006 #7 Skrevet 24. mai 2006 Har derimot ikke turt å se på den ennå ← Tror det er best å la være. Den kan jo plutselig hoppe ut og bite deg i nesen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå