Gjest Gjest Skrevet 22. mai 2006 #1 Skrevet 22. mai 2006 Jeg var flink og lagde hjemmelagd pesto i dag (med skvallerkål og brennesle!), men vi kommer ikke til å spise opp hele i dag... eller i morgen. Hvor lenge kan jeg ha den i kjøleskapet? Er den like holdbar som f eks hummus...?
Scheherazade Skrevet 22. mai 2006 #2 Skrevet 22. mai 2006 Jeg lagde også pesto, var vel for cirka to uker siden. Som det stod så greit i oppskriften min: "Pesto er holdbar i flere uker i et tett glass i kjøleskapet". Min står iallfall fint fortsatt, hadde litt av den senest i går! Hjemmelaget pesto er nammenam, trodde egentlig ikke jeg likte pesto jeg, men hjemmelaget smakte helt annerledes enn kjøpepesto, selv om det var ganske dyrt å lage.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå