Gjest Anonymous Skrevet 6. desember 2002 #1 Skrevet 6. desember 2002 Såg reportasjen fra God Morgen Norge der de var i Tivoli i København. Der var de på restauranten i Tivoli, Regatten. Der så de at kokken lagde noe som minte om ribbe, bare av et annet kjøttstykke, husker ikke hva det heter! tenkte jeg skulle lage det i helga, noen som så det??
Gjest Anonymous Skrevet 10. desember 2002 #2 Skrevet 10. desember 2002 Dessverre så jeg ikke innslaget på GMN, men det er sannsynlig at det var en fleskestek. Dette er ytrefileten/svinekammen på grisen, med svor og det hele. (Kotelettraden på familieribba) På www.matprat.no finner du oppskrift på ribbenstek, som er det samme. http://www.matprat.no/frame.cfm?url=julesi...d=173&visernr=5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå