Smørblomsten Skrevet 20. mai 2006 #1 Skrevet 20. mai 2006 Noen som har en enkel oppskrift til glasur til gulrotkake? Takk!
Arkana Skrevet 20. mai 2006 #2 Skrevet 20. mai 2006 Denne er kjempegod: 50 g naturell kremost, 30 g mykt smør, 1 ts vaniljesukker og 2 dl melis.
Smørblomsten Skrevet 20. mai 2006 Forfatter #3 Skrevet 20. mai 2006 Denne er kjempegod: 50 g naturell kremost, 30 g mykt smør, 1 ts vaniljesukker og 2 dl melis. ← 1000 takk, da skal jeg lage det NÅ
Gjest Gjest Skrevet 20. mai 2006 #4 Skrevet 20. mai 2006 Anbefaler noen dråper sitron for å gjøre glasuren friskere i smaken
Scheherazade Skrevet 20. mai 2006 #5 Skrevet 20. mai 2006 (endret) Denne er kjempegod: 50 g naturell kremost, 30 g mykt smør, 1 ts vaniljesukker og 2 dl melis. ← Oi! Jeg lager glasur av 300-gramspakke med Phidadelphia(ehm, vanskelig ord, så ikke rett ut ), litt vaniljesukker og cirka 1,5 dl melis. Men jeg er veldig glad i glasuren da... Synes det blir best når glasuren ikke er så vanvittig søt. Og synes smøret blir så fettete. Endret 20. mai 2006 av Scheherazade
Miranda Skrevet 20. mai 2006 #6 Skrevet 20. mai 2006 Dette er også godt: 150 g Philadelphiaost 125 g smør 250 g melis Det gir en deilig krem til toppen av gulrotkaken
Gjest Gjest Skrevet 20. mai 2006 #7 Skrevet 20. mai 2006 Syns gulrotkake er bedre uten klissete glasur på toppen jeg...
Smørblomsten Skrevet 20. mai 2006 Forfatter #8 Skrevet 20. mai 2006 Syns gulrotkake er bedre uten klissete glasur på toppen jeg... ← Ja det var jo kjekt å vite i denne sammenhengen 1
Gjest splæsj Skrevet 21. mai 2006 #9 Skrevet 21. mai 2006 Jeg bruker melis blandet med sitronsaft. Eller ikkeno.
Aster Skrevet 22. mai 2006 #10 Skrevet 22. mai 2006 Oi! Jeg lager glasur av 300-gramspakke med Phidadelphia(ehm, vanskelig ord, så ikke rett ut ), litt vaniljesukker og cirka 1,5 dl melis. Men jeg er veldig glad i glasuren da... Synes det blir best når glasuren ikke er så vanvittig søt. Og synes smøret blir så fettete. ← Ligner veldig på den oppskrifta jeg bruker, og glasuren er kjempegod. Ikke nødvendig å ha smør i .
Arkana Skrevet 22. mai 2006 #11 Skrevet 22. mai 2006 Ikke nødvendig å ha smør i . ← Selvsagt ikke nødvendig, men den blir jo mye bedre.
Gjest Gjest Skrevet 22. mai 2006 #12 Skrevet 22. mai 2006 Selvsagt ikke nødvendig, men den blir jo mye bedre. ← Det er vel en smakssak. Jeg liker den best uten smør, synes den blir friskere og bedre da. Med smør synes jeg den blir kvalmende. Men søstera mi er enig med deg!
Gjest Jamila Skrevet 22. mai 2006 #13 Skrevet 22. mai 2006 Arkanas oppskrift, med en dæsj sitron i tillegg! Mmmmm!
Fakse Skrevet 22. mai 2006 #14 Skrevet 22. mai 2006 (endret) Føyer til min, siden den er supergod, og jeg ser at ingen andre har kommet med tilsvarende oppskrift. Jeg bruker følgende: Oppskrift slettet grunnet utbredt oppskriftstyveri fra KG-journalister. Om noen ønsker den kan de sende meg en PM Endret 11. juli 2006 av Fakse
Gjest gjesta Skrevet 22. mai 2006 #15 Skrevet 22. mai 2006 Det er vel en smakssak. Jeg liker den best uten smør, synes den blir friskere og bedre da. Med smør synes jeg den blir kvalmende. ← Jeg syntes også den er best uten smør. Bruker Philadelphia ost, melis og litt sitron - og blander sammen til det smaker godt og har rett konsistens. Denne glasuren bruker jeg også til krydderkake.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå