Amanlis Skrevet 20. mai 2006 #1 Skrevet 20. mai 2006 Blei inspirert av "krølle eller brette dopapiret"-tråden. På hvilken side av knekkebrødet har du pålegget? Jeg har det på den siden der det ikke er hull.
Gjest gjesta Skrevet 20. mai 2006 #3 Skrevet 20. mai 2006 jepp, enig, der det ikkje e hull. og det e en selvfølge
Samantha Skrevet 20. mai 2006 #4 Skrevet 20. mai 2006 Uff, det er nesten så eg ikkje orkar dinne diskusjonen igjen. Eg har rett, berre sjå på wasapakkane. Pålegget skal vere på den sida som er hol på. Den andre sida er jo heilt klart ned-sida. Ferdig diskutert. *melder seg ut*
Leo Skrevet 20. mai 2006 #5 Skrevet 20. mai 2006 Uff, det er nesten så eg ikkje orkar dinne diskusjonen igjen. Eg har rett, berre sjå på wasapakkane. Pålegget skal vere på den sida som er hol på. Den andre sida er jo heilt klart ned-sida. Ferdig diskutert. *melder seg ut* ← Selvfølgelig! Det er jo bare slik det er og det er ingenting å diskutere!
Gjest gjesta Skrevet 20. mai 2006 #6 Skrevet 20. mai 2006 Uff, det er nesten så eg ikkje orkar dinne diskusjonen igjen. Eg har rett, berre sjå på wasapakkane. Pålegget skal vere på den sida som er hol på. Den andre sida er jo heilt klart ned-sida. Ferdig diskutert. *melder seg ut* ← samantha.. du må komme deg til lege og få skrudd på plass den skruen snart...
Gjest 2324 Skrevet 20. mai 2006 #9 Skrevet 20. mai 2006 Ja, nå er det engang slik at livet mitt er rimelig kjedelig, og prøver derfor å finne spenning der jeg kan. Jeg varierer altså hvilken side jeg smører pålegget på.
Gjest 1111 Skrevet 20. mai 2006 #11 Skrevet 20. mai 2006 Der det ikke er hull såklart. Må jo ha hullene og eventuelle frø mot tungen, hva skal ganen min med dem liksom?
Gjest gjesta Skrevet 20. mai 2006 #13 Skrevet 20. mai 2006 På oppsiden, altså der det er hull. Man smører da ikke pålegg på undersiden av brødskiven heller? *konkluderer og melder diskusjonen for avsluttet*
Gjest Miloine Skrevet 20. mai 2006 #14 Skrevet 20. mai 2006 På oppsiden, altså der det er hull. Man smører da ikke pålegg på undersiden av brødskiven heller? *konkluderer og melder diskusjonen for avsluttet* ← det har jeg ikke tenkt på Selv smører jeg på kortsiden, altså rundt knekkebrødet
Diktern Skrevet 20. mai 2006 #15 Skrevet 20. mai 2006 på den sida det er hull. den andre sia er ned-sia.
Leo Skrevet 20. mai 2006 #16 Skrevet 20. mai 2006 på den sida det er hull. den andre sia er ned-sia. ← Så enkelt og perfekt kan det sies!
Gjest Miloine Skrevet 20. mai 2006 #18 Skrevet 20. mai 2006 Jeg har pålegg på den siden som vender opp ← Det var jo kjempelurt da Du er klok du
Gjest d'Arc Skrevet 20. mai 2006 #19 Skrevet 20. mai 2006 (endret) det har jeg ikke tenkt på Selv smører jeg på kortsiden, altså rundt knekkebrødet ← Jasså, du er en praktisk en? Endret 20. mai 2006 av d'Arc
Jane How Skrevet 20. mai 2006 #20 Skrevet 20. mai 2006 På siden uten hull. Smørklumper nedi hullene gjør meg kvalm.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå