Hilde Skrevet 19. mai 2006 #1 Del Skrevet 19. mai 2006 Jeg har lyst på amerikanske pannekaker, og det NÅ!! Men jeg har ikke bakepulver, som jeg ser det skal være i de fleste oppskrifter. Jeg har hvetemel, egg, sukker og lettmelk i skapet. I tillegg har jeg natron, som kanskje kan erstatte bakepulveret? Noen som har en oppskrift som passer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. mai 2006 #2 Del Skrevet 19. mai 2006 (endret) Jeg har denne oppskriften. Den inneholder riktignok bakepulver, men siden det er syrnet melk i den kan du bruke natron istedet, men bruk bare ¼ i forhold til mengden bakepulver (altså 1 ts til denne oppskriften). Amerikanske pannekaker 300 g hvetemel 4 ss sukker 1 ss melis 4 ts bakepulver 1 ts salt 1 ss sitronskall (revet) kan sløyfes 7 ss matolje 2,5 dl skummet kulturmelk (evt yoghurt naturell blandet med melk) 2 dl melk 2 egg Bland alt sammen. Endret 19. mai 2006 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 19. mai 2006 #3 Del Skrevet 19. mai 2006 Åj. Det vil jeg ha nå. Og jeg har alt som trengs. *notere* Hvilket blandingsforhold på yoghurt og melk? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. mai 2006 #4 Del Skrevet 19. mai 2006 Hvilket blandingsforhold på yoghurt og melk? ← 30 g yoghurt per dl melk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hilde Skrevet 19. mai 2006 Forfatter #5 Del Skrevet 19. mai 2006 Det ble VELDIG godt! Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 19. mai 2006 #6 Del Skrevet 19. mai 2006 Eh.. 30 g er hvor mye? *blånn* Kan røren stå over natten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. mai 2006 #7 Del Skrevet 19. mai 2006 Det ble VELDIG godt! Takk! ← Eh.. 30 g er hvor mye? *blånn* Kan røren stå over natten? ← Aner ikke hvor mye 30 g yoghurt er i dl dessverre. Du har kanskje ikke en vekt? Du kan sikkert slumpe litt, et par spiseskjeer eller noe sånt. Røren kan godt stå over natten, men vent med å ha bakepulver i til rett før den skal brukes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 19. mai 2006 #8 Del Skrevet 19. mai 2006 Jeg slumpet, tok 2 dl melk og 1/2 dl yoghurt. Det funket helt fint. Nå har jeg jo hatt bakepulveret oppi, men prøver å la den stå til i morgen likevel, for jeg gidder ikke steke opp alt nå. Men de var aøldeles nydelige. Anbefales! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå