Gjest Gjest_Ella_* Skrevet 19. mai 2006 #1 Del Skrevet 19. mai 2006 Har noen maiskolber som jeg tenkte til middag...lurer altså på om disse skal kokes eller dampes? Har ikke grill.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 19. mai 2006 #2 Del Skrevet 19. mai 2006 Jeg koker dem i alle fall Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Ella_* Skrevet 19. mai 2006 #3 Del Skrevet 19. mai 2006 Takk! Hvor lenge da? 8 minutter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 19. mai 2006 #4 Del Skrevet 19. mai 2006 Jeg tar dem i mikroen - ett minutt eller to. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hu i Svingen Skrevet 19. mai 2006 #5 Del Skrevet 19. mai 2006 Jeg trekker dem etter at vannet i kjelen har kokt. De hermetiske da. Hvis de er rå ville jeg vel kokt eller dampet dem.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest StoreSky Skrevet 19. mai 2006 #6 Del Skrevet 19. mai 2006 Hermetiske trekker jeg noen minutter og ferske koke en liten stund. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krista83 Skrevet 19. mai 2006 #7 Del Skrevet 19. mai 2006 Jeg har aldri kokt eller dampet, holder meg til å steke eller grille dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå