Gjest Gjest Skrevet 18. mai 2006 #1 Skrevet 18. mai 2006 Svenske Tina laget en pai på TV (blomkål, fetaost, skinkebiter, cherrytomater, løk), som virket veldig god... Spørsmålet er: må/bør den spises varm, eller kan den serveres avkjølt eller kald også?
Arkana Skrevet 18. mai 2006 #2 Skrevet 18. mai 2006 Pai kan spises kald også (enkelte paier synes jeg faktisk er best kalde).
Krista83 Skrevet 18. mai 2006 #3 Skrevet 18. mai 2006 Ja, pai er ofte bedre kald synes jeg. Den paien som du beskriver gøres veldig god ut kald..
Leo Skrevet 18. mai 2006 #5 Skrevet 18. mai 2006 Pai kan spises kald også (enkelte paier synes jeg faktisk er best kalde). ← Enig!
Gjest Gjest Skrevet 18. mai 2006 #6 Skrevet 18. mai 2006 Takk skal dere ha! Jeg visste ikke om jeg kunne servere en slik avkjølt/kald til gjester, men da gjør jeg det! Tinas oppskrift er (30 min./200 grader C): Bunn: 4 dl hvetemel 1,5 dl melk 2 ts bakepulver salt 50 g smør Fyll: Freses i pannen: Blomkålbiter løkringer artisjokker store skinketerninger Topping: 4 dl creme fraiche 3 ss majones salt og pepper fetaost (på toppen til slutt) soltørkede tomater (på toppen til slutt)
Gjest Trådstarter: nytt spørsmål... Skrevet 19. mai 2006 #9 Skrevet 19. mai 2006 Ang. Tinas pai som jeg spurte om lengre oppe her: kan ikke huske at hun la deig over alt til slutt, over toppingen! Men på forsiden her på KG står det om en pai, og der skal man visst ha deig/paibunn både i bunnen og over på toppen. Hva er egentlig riktig? Kan man steke paibunn med fyll, uten å ha deig på toppen også
Gjest Fantus Skrevet 19. mai 2006 #10 Skrevet 19. mai 2006 Ang. Tinas pai som jeg spurte om lengre oppe her: kan ikke huske at hun la deig over alt til slutt, over toppingen! Men på forsiden her på KG står det om en pai, og der skal man visst ha deig/paibunn både i bunnen og over på toppen. Hva er egentlig riktig? Kan man steke paibunn med fyll, uten å ha deig på toppen også ← Det finnes mange slags typer pai, noen med deig på toppen og noen uten deig på toppen. Jeg har f.eks aldri deig på toppen av mine paier. Og Tina hadde ikke deig på toppen av denne paien da hun lagde den på tv.
Gjest Nosy Skrevet 20. mai 2006 #12 Skrevet 20. mai 2006 Kan toppingen med fetaost og det andre der stekes i ovn, eller puttes det på etter stekingen?
Gjest Fantus Skrevet 20. mai 2006 #15 Skrevet 20. mai 2006 Kan toppingen med fetaost og det andre der stekes i ovn, eller puttes det på etter stekingen? ← Tina stekte med fetaosten på tv i hvertfall
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå