Silvert Skrevet 17. mai 2006 #1 Skrevet 17. mai 2006 Min mor var nettopp i fredagsmøte med de andre damene i vinklubb. Der hadde de fått servert fylt kyllingfilet. Hva den var fylt med er hun ikke sikker på. En eller annen ost trodde hun. Men at det var veldig godt var hun helt sikker på. Det som var det geniale med dette var at det var laget i en stekepose i stekeovnen. Jeg er håpløs når det gjelder steking av filet. Er så redd for å tørrsteke at det blir som oftest ikke helt igjennomstekt. Stekepose burde være redningen for meg. Noen som vet hva kyllingfileten kan fylles med. Hvor lenge skal den være i stekeposen? Hvor mange grader? og ikke minst, hva serverer du til?
Gjest gjest1 Skrevet 17. mai 2006 #2 Skrevet 17. mai 2006 Jeg bruker å ha mozzarella-ost i kyllingfileten, det er kjempegodt! Stekepose bruker jeg aldri, blir som regel saftig uten også. Bruner den lett på begge sider og setter den inn i ovnen i cirka 8 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå