Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurer kort og godt på om noen her har bakt SANS RIVAL - som jo skal være den ultimate festkaken... Har oppskriften - ser det er litt jobb; men er det noen "feller" som er lett å gå i, feks?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke du heller, Arkana??? ;)

Skrevet

:ler: Nei, jeg har faktisk aldri bakt sans rival. Men når du bruker ord som "ultimate festkake" og "ser det er litt jobb" skjønner jeg at jeg må finne en oppskrift og teste den ut. ;)

Skrevet

Hmm, det virker jo egentlig bare som en litt annen versjon av en suksessterte. Jeg tror ikke den oppskriften skulle by på noen særlig problemer. Høres god ut, og den skal definitivt prøves.

Skrevet

Nei, jeg tror heller ikke det er så hokus-pokus; men litt jobb er det nok. Tror jeg skal imponere med den i nærmeste framtid! Skal vi avlegge rapport når "jobben" er gjort - og smakt på, kanskje? Jeg kommer til å bake den til neste helg! :)

Skrevet

Jepp, det kan vi gjøre. Skal bare spise opp sjokoladekaken jeg bakte på tirsdag først... :sjenert:

Skrevet

Klarte ikke å vente jeg, så nå står bunnene i ovnen og sirupen til kremen står på komfyren og koker. Gleder meg til å smake! :sikle:

Skrevet

Kaken var nyyyyydelig! :wow: Minnet om suksessterte, men synes faktisk den var hakket bedre. Kremen var fantastisk.

Jeg brukte forresten denne oppskriften:

5 eggehviter

1 kopp sukker

1½ kopp hakkede usaltete cashewnøtter

¼ kopp vann

⅔ kopp sukker

5 eggeplommer

1 kopp smør

150 g sukker

75 g hakkede mandler

Stivpisk eggehvitene. Visp gradvis inn sukkeret til en stiv marengs. Vend inn nøtter. Fordel i tynt lag i tre like store bunner (18x15 tommer?). Stek ved 175 grader i ca 20 minutter. Avkjøl.

Kok vann og sukker til en tykk sirup. Visp sirupen i eggeplommene. Sett kaldt 20-30 minutter. Visp inn det kremede smøret. Lag krokan ved å brune sukker og nøtter og hakke opp. Bre krem og dryss krokan mellom lagene og oppå kaken. Server avkjølt.

Skrevet

Ja, kaken ble bra,skjønner jeg? :)

Jeg bakte den i går - og jeg synes det var mye jobb,jeg da...Men jeg ble stolt av resultatet!

Jeg brukte en annen oppskrift enn deg - og den har jeg ikke her nå, for jeg bakte den hjemme hos mor - hun skal ha den til et selskap. Men jeg lagde den stoor,da - ca 40X40...Mange godbiter der, ja!

:wow:

Men som sagt synes jeg det var mye jobb, så mange prosesser liksom. Har ikke fått smakt den ennå. Gleder meg til det! :)

Skrevet

Ja, det tok litt tid, det må jeg si. Men det var vel verdt det, og kaken forsvant temmelig raskt!

Skrevet

*legger inn på mine innlegg*

Skrevet

Nå har jeg smakt den - ahhh! :wow:

Var meget bra, ja!Fornøyd med meg selv, nå... :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...