Gjest Gjest Skrevet 15. mai 2006 #1 Skrevet 15. mai 2006 Vi skal ha fire etasjes bryllupskake med icing-trekk. Klarer ikke helt å bestemme oss for hva som skal være inni, ettersom vi ikke er så glad i vanlig bløtkake med krem. Vurderer dette: Sukkerbrød-bunn med et lag bringbærfromasj (med hele bær). Så et nytt lag med sukkerbrød og skogsbærfromasj (med hele bær). Er opptatt av det skal være friskt, men blir dette litt kjedelig? Kom gjerne med tips til kaker uten krem og marsipan.
Floja Felíz Skrevet 15. mai 2006 #2 Skrevet 15. mai 2006 Jeg synes det fyllet høres nam ut. Ellers så er jo kaker av den typen som på det tredje nederste bildet på denne siden også utrolig fine da. De ser skikkelig delikate ut, og er et alternativ til den klassiske marsipankaken.
Lilith Skrevet 15. mai 2006 #3 Skrevet 15. mai 2006 Pascal har også nydelige bryllupskaker http://www.pascal.no/
IdaC Skrevet 16. mai 2006 #4 Skrevet 16. mai 2006 Synes det høres litt kjedelig ut ja. Hva hivs du bytter ut sukkerbunn med nøttebunn og den ene fromasjen med sjokolade? Det passer utrolig bra sammen. Det er en kake som vi alltid pleier å bestille til bursdager etc. Den er med nøttebunn med raspet sjokolade i, et tynt lag med vaniljekrem, skogsbær eller bringebærfromasj, sjokoladebunn, og fromasj igjen. Utrolig god, alle som har prøvd den syns den er nydelig og har bestilt den selv senere.
Gjest Gjest Skrevet 16. mai 2006 #5 Skrevet 16. mai 2006 Pascal har også nydelige bryllupskaker http://www.pascal.no/ ← Å, denne ser helt nyydelig ut. Det står at det er pasjonsfruktmousse, men hva består de andre lagene av? Det ser ut som det også er sjokolademousse i den? Kan man ha to forskjellige mousser i samme etasje?
Lilith Skrevet 16. mai 2006 #6 Skrevet 16. mai 2006 (endret) Å, denne ser helt nyydelig ut. Det står at det er pasjonsfruktmousse, men hva består de andre lagene av? Det ser ut som det også er sjokolademousse i den? Kan man ha to forskjellige mousser i samme etasje? ← Uhm .. jeg husker ikke helt hvordan lagene var, men det kan de sikkert svare deg på om du tar kontakt med dem. Det jeg husker er at kaken var fantastisk! Endret 16. mai 2006 av Lilith
Gjest gjesta Skrevet 16. mai 2006 #7 Skrevet 16. mai 2006 Å, denne ser helt nyydelig ut. Det står at det er pasjonsfruktmousse, men hva består de andre lagene av? Det ser ut som det også er sjokolademousse i den? Kan man ha to forskjellige mousser i samme etasje? ← Nå kan det hende jeg tar feil, men jeg tror det er sånn at kakebunnen (veldig, veldig tynn, noen millimeter) også er snurret rundt kanten, og så er det fylt med pasjonsfruktmousse. Det mørke du ser på bildet er altså "bunn", og så er det pasjonsfruktmousse. Og de kakene er veldig, veldig, veldig gode!!
IdaC Skrevet 16. mai 2006 #8 Skrevet 16. mai 2006 Det er bare pasjonsmousse og vanlig bunn i den fra Pascal. Ikke noe sjokolade. Og de er ikke åpne for å bytte ut fyll eller bunn, det spurte vi om. Men den er veldig god da. De har en med skogsbærmousse også, den er også veldig god.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå