Gjest Gjest Skrevet 13. mai 2006 #1 Skrevet 13. mai 2006 Jeg skal ha med eggerøre på 17-mai frokost. Er opptatt med jobb og selskap hele 16. mai. Kan jeg lage eggerøren på mandag 15 mai?
Gjest Gjest Skrevet 13. mai 2006 #2 Skrevet 13. mai 2006 Nop, det syns jeg ikke. Ville tatt med egg og laget eggerøren rett før servering - eggerøre som har stått er ikke noe god
Gjest Gjesta Skrevet 13. mai 2006 #3 Skrevet 13. mai 2006 (endret) Til hverdags går det greit med gammel eggerøre, men det går såpass raskt å lage eggerøre, at til 17. mai ville jeg nok laget den på selve dagen. Endret 13. mai 2006 av Spinone
Gjest Gjest Skrevet 13. mai 2006 #4 Skrevet 13. mai 2006 *skuffet* Er mest ukritiske men under 30 som kommer, som omtrent ikke vet selv hvordan det lages... Og siden jeg skal i selskap dagen før, og sikkert kommer hjem sent, frister det så lite å stå op kl 8 den 17... Men kanskje det er det jeg må?
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 13. mai 2006 #5 Skrevet 13. mai 2006 Tar jo ikke akkurat lang tid da... ti min max. Vispe sammen noen egg med litt melk eller vann og litt salt og gressløk, hive i panna, ferdig på en-to-tre. Ikkenoe å stresse med i det hele tatt. Blir bare kald og ekkel hvis den skal stå i kjøleskapet. Kan du gjøre omtrent mens gjestene setter seg til bords.
Gjest Gjest Skrevet 13. mai 2006 #6 Skrevet 13. mai 2006 Skal lage til 18, og de vi skal til har hybelkjøkken og lite utstyr.
Gjest Gjest Skrevet 13. mai 2006 #7 Skrevet 13. mai 2006 Det virker som om du har bestemt deg for at det går bra. Jeg liker ikke eggerøre som har stått en stund, så jeg ville heller ha stått opp tidlig den 17. og lagd det da. Evt. byttet oppgave med en annen.
Gjest Gjest Skrevet 13. mai 2006 #8 Skrevet 13. mai 2006 Nei, du kan absolutt ikke lage den den 15. mai for så å servere den 17.! Eggerøre lager du samme dag som du serverer den
monja Skrevet 13. mai 2006 #9 Skrevet 13. mai 2006 Eggerøre er absolutt noe som må lages samme dagen, synes jeg da.
Gjest Gjesta Skrevet 13. mai 2006 #10 Skrevet 13. mai 2006 Skal lage til 18, og de vi skal til har hybelkjøkken og lite utstyr. ← Så lager du den hjemme mens du tar deg en kaffe og våkner til litt. Eller du gir beskjed om at det ikke passer for deg å lage eggerøre, men at du gjerne tar med rundstykker/laks/kjøttpålegg/hvasompasser istedet.
Gjest Gjest Skrevet 14. mai 2006 #11 Skrevet 14. mai 2006 Skal lage til 18, og de vi skal til har hybelkjøkken og lite utstyr. ← En enkel måte å lage den på er at du visper alt sammen og ar det i en stekepose. legg den i en kaserolle som du på forhånd har kokt opp vann i. ha svak varme på. legg posekanten over kaserollekanten, så det ikke siger ned i vannet. Evt legg et lokk littpå side. Du behøver ikke ha klokke på ring bae for en eggerøre.
Gjest Gjest Skrevet 14. mai 2006 #12 Skrevet 14. mai 2006 Nei, du kan absolutt ikke lage den den 15. mai for så å servere den 17.! Eggerøre lager du samme dag som du serverer den ← Enig med deg, eggerøre skal serveres fersk. helt grusomt med gammel eggerøre. Vi lager ofte snitter for servering og aldri på tale å lage dagen i forveien. en kenner på smaken om den er fra dagen i foorvegen
Gjest Gjest_trådstarter_* Skrevet 15. mai 2006 #13 Skrevet 15. mai 2006 Dere vant. Jeg står opp litt tidligere for å lage.
Gjest Gjest Skrevet 15. mai 2006 #14 Skrevet 15. mai 2006 Dere vant. Jeg står opp litt tidligere for å lage. ← Godt valg! (Du kommer ikke til å angre!)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå