Gjest Anonymous Skrevet 4. desember 2002 #1 Skrevet 4. desember 2002 Er det noen som har gode ideer til hva som kan være på et koldtbord? Og er koldtbord akseptert bryllupsmat? Jeg tenker litt varm og litt kald mat (?) med de vanlige slagerne røykelaks med eggerøre, gravlaks med sennepssaus, noe roastbeef greier. Diverse salater og brød. Men et flott koldtbord trenger mye mer forskjellig enn det, og tilbehør er viktig. Setter pris på all hjelp !
Tvilling76 Skrevet 4. desember 2002 #2 Skrevet 4. desember 2002 Det enkleste tror jeg er å gå inn på www.gulesider.no søk på catering. Sjekk de ulike hjemmesidene, der ligger menyforslagene. Lykke til!
Augustbrud02 Skrevet 4. desember 2002 #3 Skrevet 4. desember 2002 Her får du noen ideer: http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic.php?t=11898 http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic.php?t=9355 http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic.php?t=6346
Gjest Anonymous Skrevet 4. desember 2002 #4 Skrevet 4. desember 2002 Vi hadde koldbord i vårt bryllup, og det var perfekt for oss. Vi bestilte koldtbord fra Spekebua Trøndelag, og var kjempefornøyd. Sjekk med lokale leverandører. ca 130,- pr. pers Men selvfølgelig er det billigst å lage selv da. (Og mere arbeid)
Montezuma Skrevet 4. desember 2002 #5 Skrevet 4. desember 2002 Halve egg med reker og majones Cabaret Karbonader og løk Varm leverpostei med bacon Eggerøre og spekemat Hel ørret Salat Potetsalat Sild Div ost Frukt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå