Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Man kan jo ganske enkelt lage koldtbord selv, eller gjøre noe så enkelt som f. eks gryterett eller lignende. Jeg har faktisk vært i en barnedåp hvor det ble servert komper (veldig pop her på Sørlandet) og det ble veldig godt motatt. Vi skal ha smørbrød i vår barnedåp som jeg og min onkel, som er kokk, skal lage selv. Er jo ikke så mye arbeid det heller...

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/195585-kuvertpris-til-d%C3%A5p/#findComment-3224195
Del på andre sider

Gjest Gjest

Min svigermor og min mor laget koldbord til vår barne dåp... og det ble allfor mye mat... så vi ba flere familie medlemer på reste fest....

• Roastbeef m/ stekt løk – sylteagurk

• Svinesteik m/ surkål

• Kalkun / Kylling – ris

• Skinke

• Reinsdyrsteik m/ tyttebær

• Spekefat: fenalår – spekeskinke –

Spekepølse – Eggerøre - flattbrød

• Røykt Laks m/eggerøre

• Gravlaks m/ eggerøre

• Risrand m/reker

• Rekekabaret

• Rekesalat

• Pillede reker

• Karbonader m/stekt løk

• Husets Waldorfsalat

• Husets Potetsalat

• Potetsalat Spesial

• Blandet frisk salat

• Husets dressing

• Rømme

• Remulade

• Brød – grovt - fint

Et ca vanlig koldbord så er enkelt å tilberede selv... og kan lages på forhånd å /eller fryses og takes opp til dagen...

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/195585-kuvertpris-til-d%C3%A5p/#findComment-3225098
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...