Gjest 1111 Skrevet 27. april 2006 #1 Skrevet 27. april 2006 Jeg har en kjempegod brownies-oppskrift som jeg har i en langpanne. Den skal steke på 160 grader i 30 minutter. Problemet er at etter de 30 minuttene er ferdig er cirka ti centimeter rundt kanten akkurat som den skal være (myk og saftig) og i midten er den flytende. Veldig irriterende, for tar jeg den ut da så kan halvparten av kaken ikke serveres (men spises såklart, for smaker jo kjempegodt selv om den er rennende ). Lar jeg den være inne lenger sitter jeg igjen med en steinhard kant og midten slik den skal være. Noen som vet hvordan jeg skal løse problemet? Alle andre kaker går greit i den ovnen..
Heidik Skrevet 27. april 2006 #2 Skrevet 27. april 2006 Har ingen gode råd å gi deg, men fikk lyst til å prøve den, hvis du vil gi bort oppskriften da,
Gjest 1111 Skrevet 27. april 2006 #3 Skrevet 27. april 2006 (endret) Såklart Brownies 300 g smør 6 egg 9 dl sukker 4 ½ dl hvetemel 12 ss kakao 4 ½ ts vaniljesukker ½ ts salt Smelt smør. Visp egg og sukker sammen. Tilsett hvetemel, kakao, vaniljesukker og salt. Til slutt har du i smeltet smør som er litt avkjølt. Stekes på 160 grader i 30 minutter, i en langpanne. Prøvd mange forskjellige brownies-oppskrifter, med og uten sjokolade, men faller alltid tilbake på denne fordi jeg syns den er best Endret 27. april 2006 av Rhiakath
Gjest gjest1 Skrevet 27. april 2006 #4 Skrevet 27. april 2006 Klippe ut en firkant i et bakepapir og legge det over formen?
Gjest 1111 Skrevet 27. april 2006 #5 Skrevet 27. april 2006 Hvordan hjelper det egentlig? :klø: Er jo ikke toppen jeg har problemer med.
Gjest gjest1 Skrevet 27. april 2006 #6 Skrevet 27. april 2006 Har sett engelskmenn gjøre noe slikt når de lager en sukkerbunn-aktig kake, og det er for å steke kaken jevnt (ikke bare toppen). Vet ikke om det hjelper, har aldri prøvd det selv.
Gjest 1111 Skrevet 27. april 2006 #7 Skrevet 27. april 2006 Da tror jeg kanskje jeg skal forsøke det da
Gjest gjest1 Skrevet 27. april 2006 #8 Skrevet 27. april 2006 Da tror jeg kanskje jeg skal forsøke det da ← Si i fra om det fungerer da Eventuelt kan du kanskje krølle litt folie rundt kanten..?
Gjest Gjest Skrevet 27. april 2006 #9 Skrevet 27. april 2006 Noen som vet hvordan jeg skal løse problemet? ← Bruk to mindre former istedet for langpannen.
Gjest 1111 Skrevet 27. april 2006 #10 Skrevet 27. april 2006 Bruk to mindre former istedet for langpannen. ← Det samme skjer dessverre da og, kanten blir mye fortere ferdig enn midten.
Heidik Skrevet 27. april 2006 #11 Skrevet 27. april 2006 Tusen takk for oppskriften, skal fortelle hvordan det gikk når jeg har laget den.
Gjest du Skrevet 29. april 2006 #12 Skrevet 29. april 2006 Sikker på at det ikke er oppskrift på kake ala sjokoladefondant? Da er det meningen de skal være rå, flytende i midten mens bare kanten er stekt.
Gjest 1111 Skrevet 29. april 2006 #13 Skrevet 29. april 2006 Sikker på at det ikke er oppskrift på kake ala sjokoladefondant? Da er det meningen de skal være rå, flytende i midten mens bare kanten er stekt. ← Helt sikker på det ja
anetted Skrevet 1. mai 2006 #14 Skrevet 1. mai 2006 Høres nesten ut som om ovnen din som steker litt ujevnt. Er du sikker på at du har på riktig program? Prøv uten varmluft feks...
Heidik Skrevet 27. mai 2006 #15 Skrevet 27. mai 2006 Da har jeg prøvd oppskriften, nyyydelig og helt perfekt. Stekte den på nest nederste rille. Jeg får aldri til sjokoladekaker, men denne ble kjempefin.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå