Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Snålt spørsmål, jeg vet det.

Er ikke engang sikker på at det er det det heter på norsk.

Men nå har det seg slik at i Belgia kjøper folk bæreposevis av disse grønnsakene, og man får de ofte som tilbehør på restaurant.

Er det noen som har noen forslag til meg? Jeg vil jo bli integrert! :sur:

Videoannonse
Annonse
Gjest LoisLane
Skrevet

Vet det er en del brukt i salat. Har du prøvd å søke på oppskrifter?

Pussig, det jeg først og fremst forbinder med endiver (har sett flere ulike skrivemåter) er Belgia.

Skrevet

Ja det er merkelig.

Jeg er også veldig glad i grønnsaker, men jeg kjøper da ikke bæreposer fulle av dem. Det er jo ikke en grønnsak som holder seg veldig lenge.

Men det smaker ganske godt. Får ta og google dem.

Skrevet

Jeg fant en oppskrift på endiver til and en gang. De skulle ligge i vann en stund, også kokes en stund. Kollapser på samme måten som spinat da. Husker ikke hva vi hadde i av krydder eller liknende, men det ble i alle fall kokt endive med en slags sirup som var tilbehør til andebryst. Veldig godt, men jeg finner desverre ikke oppskriften igjen...

Skrevet

Den kalles også sikori. Du finner bla. litt infor her og dersom du går inn på Bama.no og søker på sikori så finner du noe info og tilberedningstips. Jeg fant noen oppskrifter bla. på Mat.no også :) .

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...