Gå til innhold

pølser


Anbefalte innlegg

Gjest Wiener
Skrevet

Hva er "riktige" måten å koke pølser på? Legge pølsene oppi med en gang eller vente til vannet koker og så legge pølsene oppi? HVor lenge skal pølser koke?

Videoannonse
Annonse
Gjest Shadowlyn
Skrevet

Trodde ikke pølser skulle koke jeg? :klø: De sprekker bare når det koker her.. Jeg legger de i med en gang.

Skrevet

riktig måte er og koke opp vannet til det koker. Så tar du og legger pølsene oppi. Men PØLSENE Skal IKKE kokes. Du skal ta vekk gryta fra den varme plata. Og bare la pølsene ligge i det varme vannet i 10 minutter.

husk pølsene skal ikke kokes i vannet men skal legges oppi vannet når det begynner og koke. Så tar du vekk gryta fra plata som er varm. og så lar du bare pølsene ligge i vannet i ca 10 minutter

King James II

Gjest Gjesta
Skrevet

Hvis pølsene blir lagt i det kalde vannet, varmes de opp langsomt, og holder visstnok bedre på varmen. Selv koker jeg opp buljongvann, har gjerne en oppkuttet løk i vannet også, og lar pølsene trekke, leeeeenge........... :sjarmor:

Gjerne en haltime :)

Gjest Gjest1
Skrevet

Og de er ferdige når de flyter har jeg lært. Om det stemmer vet jeg ikke, spiser ikke pølser.

Skrevet

Jeg legger pølsene i kaldt vann, varmer opp vannet og tar pølsene opp når de flyter. Har jeg ikke stor nok gryte, tar jeg det på ¨feelingen¨...

Skrevet

Bruka å gjere litt forskjellig.. Men det beste er jo å steike pølsene ;)

Men viss eg ska koke, so tar eg dei opp i vatn etter at vatnet er oppkokt,tar panna av, og har lokk på... :)

Skrevet

Jeg legger dem i kaldt vann, gjerne med litt buljong og noen ringer med rå løk for å få god smak. Etter en stund er de varme, de skal ikke koke!

(Skal jeg bare koke to-tre pølser koker jeg ofte i wok-panna jeg, den er vid og "enklere" å vaske opp enn den diiigre pølsekjelen vår...)

Skrevet

koker opp vann med buljong, tar vannet av platen og slår av platen, har i pølsene, lar dem trekke. setter kasserollen tilbake på platen etter en liten stund, venter en stund etter at pølsene flyter. er kasserollen liten så venter jeg til jeg tror dem er ferdige, og så venter jeg litt til for å være sikker.

Skrevet

Man skal helst koke vannet først, legge pølsene oppi, ikke la det koke lenger da. Når pølsene flyter er de ferdige.

Er jo super raskt.

Pleier som regel legge de oppi kaldt vann jeg og bare koke opp, har alltid dårlig tid når jeg lager pølser ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...