Gjest Espera Skrevet 25. april 2006 #1 Skrevet 25. april 2006 Har invitert til middag i morgen, ikke no fancy men fremdeles litt mer spennende enn pølser og makaroni... Jeg skal lage chorizofylt kyllingfilet og potetmos med hvitløk/parmesan - men er blank når det kommer til tilbehør ellers. Så lei av den evinnelige dampet broccoli/blomkål/gulrøtter - smørstekt sjampinjong-greia.... Hjelp?
Iceglow Skrevet 25. april 2006 #2 Skrevet 25. april 2006 Råkostsalat? Skivede reddiker, spirer (du får kjøpt friske spirer på enkelte butikker), agurk, paprika, salatblader og en olje/syredressing. Fine friske farger, og vil tro det kan være greit med noe litt friskt til såpass tung mat.
Gjest Skya Skrevet 25. april 2006 #3 Skrevet 25. april 2006 Blomkål/brokkoligrateng? Finnes i ferdigposer i frysedisken, enkelt og kjempegodt.
Gjest piaf Skrevet 25. april 2006 #4 Skrevet 25. april 2006 Noen forslag: -Braisert spinat med hvitløk og muskat -Lettkokte aspargesbønner surret i hvitløk og litt olje -(Smør)dampede sukkererter
Gjest Dalwhinnie Skrevet 25. april 2006 #5 Skrevet 25. april 2006 Grillede asparges og ovnsstekte halve tomater mer parmesan på.
Veronal Skrevet 25. april 2006 #6 Skrevet 25. april 2006 (endret) Grillet asparges m/baconsurr. Fennikkel. Endret 25. april 2006 av Veronal
Gjest Espera Skrevet 26. april 2006 #7 Skrevet 26. april 2006 Takk for input! Tror jeg ender opp med dampede sukkererter og ovnsstekte tomater med kavring/parmesantopping. (Og Apple Crumble med vaniljeis til dessert! )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå